Reviews van deelnemers

Ontdek de kracht van Inzicht in orde door de positieve reviews van onze deelnemers. Laat je inspireren door hun succesverhalen en ervaar zelf de impact van onze diensten. Sluit je aan bij onze tevreden klanten en zet vandaag nog de eerste stap naar succes!

zij zijn al in control!

Uitstekende motivator!

In een periode dat ik zelf niet in control was ben ik gestart met het IN CONTROL programma.

De video’s met heldere uitleg waren erg prettig en zorgde ervoor dat ik de theorie snel in praktijk kon brengen.

Eva is zeer betrokken en is een uitstekende motivator. Ik heb naast online coaching ook fysiek met haar kunnen afspreken en samen met haar mijn valkuilen kunnen doornemen. De persoonlijke begeleiding, haar handzame adviezen, een opgeruimde mailbox en dito agenda zorgt ervoor dat ik meer focus en regie heb over mijn (werk)dag!

Merième Franssen, Senior Client Acceptance Officer Corporate & Institutional Banking bij ABN AMRO (cijfer 9, jan 22-feb 2023)
Veel handvatten!
Eva heeft mij met haar programma en coaching sessies enorm geholpen om een stuk beter om te gaan met de stortvloed aan meetings en mail.


Het programma is praktisch ingesteld met duidelijke video’s.


Het geeft veel handvatten om onder andere je mail te verwerken, slimmer met Outlook om te gaan en beter nee te kunnen zeggen


Ik heb nu meer overzicht en meer rust tijdens mijn werkdag.
Gerjan Dekker Productmanager Fixed Voice SME bij KPN (cijfer 9, jan -apr 2023)
Enorm geholpen!

Het In Control programma heeft mij enorm geholpen voor wat betreft het slimmer en efficiënter werken met Outlook en Teams.


Wat ik vooral fijn vond is dat er gelijk een praktisch voorbeeld volgde na de uitleg/theorie, waardoor ik dit per direct zelf kon testen in Outlook en/of Teams.


Daarnaast ben ik veel efficiënter gaan werken door het maken en inplannen van taken, dit zorgde voor een verbetering van mijn workflow (met name planning). Ik kan dit programma dan ook van harte aanbevelen

Rick Nador Commercial Officer - Corporate & Institutional Clients at ABN AMRO Bank N.V. (cijfer 10, apr - aug 2023)

zij zijn al in control!

Sneller en efficiënter!

Ik ben zeer tevreden over het IN CONTROL programma en de begeleiding daarbinnen van Eva. Zij heeft mij tijdens dit programma enorm geholpen en is altijd bereid om ondersteuning te verlenen. 

Via het programma heb ik allerlei mogelijkheden in Outlook leren kennen die mij dagelijks helpen om het werk sneller en efficiënter te verrichten. 

Door de vele en goeie voorbeelden heb ik dit eenvoudig kunnen implementeren in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Op het moment van schrijven van dit review ben ik nog bezig met het programma en dan specifiek het onderdeel Teams en verheug me erop om weer nieuwe mogelijkheden te leren en toe te passen. 

Wat ik vooral fijn vindt is dat het volgens van lessen en de begeleiding allemaal per video gaat, hierdoor kan ik het programma in mijn eigen tempo volgen en toepassen.

Louise Bouich| Expert SSC Incasso bij PGGM (cijfer 8, feb 23-heden)

En ook zij zijn weer IN CONTROL

Waardevol en gezellig!

“Mijn naam is Michele Willems. Ik heb het IN CONTROL programma gevolgd en mijn coach online was Eva Rietbroek.
Ik werk bij telecommunicatie van Aruba, SETAR N.V.

Gedurende alle lessen en tijdens deze moeilijke periode van COVID 19 had Eva echt veel geduld en is de communicatie toch goed met mij gebleven.
Ik wilde mijn vaardigheden verbeteren op het gebied van slimmer werken en dat is zeker gelukt.

De video’s hebben mij veel informatie gegeven die ik nu zakelijk en privé kan toepassen .
Eva was een fijne coach die me veel heeft geleerd.
Ik zal de training ook bij mijn collega’s onder de aandacht brengen, want ik vond hem heel fijn en waardevol.

Dank je wel Eva, ik vond de online ZOOM sessies heel waardevol en gezellig. En kom eens een keertje langs bij ons in ARUBA.

Michele Willems, Customer Service representative, Setar, Aruba ( cijfer 10, jun 2020)

Meteen implementeren!

Heel veel aan dit programma gehad zowel op gebied van Outlook als Timemanagement.

De hele korte video’s zijn heel handig om meteen zaken te implementeren.

Daarnaast zijn de coachingsessies ook van meerwaarde, omdat je dan met Eva kan kijken wat specifiek handig is voor jou.

Fijn dat je na elke coachingsessie een korte mail krijgt met hetgeen is besproken en waar je in de komende periode aan kunt werken.

Ik kan dit programma dan ook van harte aanbevelen.

Desirée Zuierveld, ÀML analist bij Rabobank (cijfer 9, dec 2022)

Veel praktische tips!

Ik werd geleefd door mijn mailbox en kwam onvoldoende toe aan andere werkzaamheden. Hierdoor werkte ik vaak ’s avonds en in het weekend. 

Dankzij het IN CONTROL programma van Eva Rietbroek heb ik dit kunnen veranderen.


De video’s geven je niet alleen veel praktische tips om structuur aan te brengen in je agenda/dagindeling, maar laten je ook nadenken over hoe je zaken anders kunt aanpakken.


De gesprekken met Eva ondersteunen dat; door de gerichte vragen van Eva leer je nog kritischer naar je handelen te kijken en zie je waar je verbeteringen kunt aanbrengen.


Met de nieuwe module ‘nee-zeggen’ heb ik ook beter geleerd om mijn grenzen te stellen.  

Corinne de Jong, medewerker Mens & Organisatie bij VluchtelingenWerk Nederland (cijfer 8, okt 2022)

En ook zij zijn weer IN CONTROL

Programma succesvol geweest!

Met het IN CONTROL programma had ik mij als doel gesteld meer grip op mijn leven te krijgen door het stellen van doelen en het maken van keuzes, alsook meer structuur en regelmaat in mijn leven. Als belangrijk onderdeel daarvan wilde ik efficiënter gebruik leren maken van Outlook. Om met dat laatste te beginnen: dat is zeker gelukt. Het aanbod aan modules is groot en je kunt eruit halen wat je aanspreekt.


Deelname aan dit programma vergt absoluut zelfdiscipline, maar als je er dagelijks ruimte voor in je agenda plant, dan zul je er zeker baat bij hebben.

Ofschoon ik nog niet alle modules heb afgerond, durf ik nu al wel te stellen dat deelname aan dit programma voor mij succesvol is geweest.


Een aanrader voor iedereen die efficiënter wil leren werken. De persoonlijke sessies zijn nuttig en Eva neemt uitgebreid de tijd voor al je vragen en opmerkingen. Dit programma beoordeel ik met het cijfer 8,5!

René Benedictus, Service manager bij KPN (cijfer 8,5, nov 2021)

Regelmatig kijk ik de video's terug!

Dit programma kwam op mijn pad toen ik midden in een chaotische werkomgeving zat met stress, spoedjes en bergen aan mails.

Al na ons eerste coachingsgesprek en het bekijken van de eerste video’s begon ik dingen te veranderen in mijn gedrag en werd het werk vrij snel steeds een beetje overzichtelijker.

Nu na 2,5 maand kan ik zeggen dat ik mijn werk kan doen met overzicht en plezier.

Regelmatig kijk ik de video’s nog even terug en telkens ontdek ik weer wat nieuws om toe te passen.
De investering in de training en coaching is het meer dan waard geweest

Evelien de Boer, Adviseur Wmo bij Professional Partners (cijfer 8,5, dec 2020)

IN CONTROL is de perfecte naam!

IN CONTROL is de perfecte naam voor dit programma.
Je werk onder controle hebben geeft je een positief gevoel vind ik. Zo ben je in staat om jouw opdrachten te beheren.
In mijn geval wist ik dat iets niet goed was, maar ik dacht niet dat ik met behulp van dit programma zo veel verandering kon inbrengen op mijn manier van werken.
Niet alleen werken, maar ook op de manier waarop ik met mijn collega’s omga.
Dit programma is zo breed in informatie en tips dat het je zeker verbetering kan brengen. Als je dit programma volgt vergroot je je kennis, maar de grootste verandering heb ik pas kunnen merken bij het implementeren van de tips. En pas als je gaat implementeren wat je geleerd hebt daar zie je het grote verschil en de positieve effect dat dit programma gebracht heeft. En niet alleen ik, maar mijn andere collega’s merken dit ook. Het geeft jouw ruime keuze om te kijken welke methode het beste bij jou past. Bovendien heb je persoonlijk contact en directe begeleiding en dit is een pluspunt.
Met behulp van dit programma werk ik nu met een structuur die bij me past en heb ik zo goede inzicht in mijn opdrachten

Gisdanya Rodriguez, Medewerker Ondersteuning Business Support, Setar (Aruba) (cijfer 9, jan 2022)

En ook zij zijn weer IN CONTROL

Personal touch!

“Het IN CONTROL programma heeft mij veel geholpen en mij veel tools gegeven die ik kan gebruiken in mijn werk.


Ik ben nieuw binnen deze afdeling en deze training heeft mij geleerd efficiënt en effectief te werken.


De 1 op 1 ervaring met de coach was heel positief en geeft een personal touch.

Erwin Ras, Customer Accountmanager medium, Setar, Aruba (cijfer 10, jul 2020)

Voldeed in elk opzicht aan mijn wensen!

Outlook is cruciaal bij mijn dagelijkse werkzaamheden. Ondanks dat ik redelijk vaardig met de computer ben, had ik niet het gevoel dat ik efficiënt werkte met Outlook. Ik besloot daarom een individuele training te volgen.

Het IN CONTROL online programma van Inzicht in orde voldeed in elk opzicht aan mijn wensen. Met duidelijke video’s en opdrachten, kun je meteen en in je eigen tempo aan de slag.

De 1 op 1 begeleiding heb ik als zeer plezierig ervaren. Eva neemt veel tijd voor de gesprekken en geeft je alle ruimte om vragen te stellen. Daarnaast geeft ze tijdens deze gesprekken tips die op je persoonlijke situatie van toepassing zijn. Inmiddels heb ik alle Outlook tips zowel privé als op het werk toegepast. Dit geeft mij een goed overzicht waardoor ik minder stress en meer rust ervaar. Mijn doel om efficiënter met Outlook te werken heb ik hierdoor bereikt.

Carin Holtman, project assistent bij Publiek Vervoer Groningen Drenthe (cijfer 8, mei 2021)

Veel praktische tips!

Ik heb de afgelopen periode het IN CONTROL programma gevolgd. Hierbij heb ik veel opgestoken door de vele duidelijke video’s en persoonlijke begeleiding die daarbij zaten, vooral over mindfulness, timemanagement en omgaan met Outlook. Een aantal dingen heb ik reeds geïmplementeerd en het is een ongoing proces. Voor mij zaten hier echt veel nuttige tips bij. Ik vond de persoonlijke begeleiding heel goed en ook positief is dat ik nog het hele jaar de video’s kan bekijken als naslagwerk en als referentie (ben ik nog op de goede weg). Kortom, heel tevreden mee.

Bert Scheepers, Delivery Analyst, Rabobank (cijfer 8,5, apr 2021)

They are back IN CONTROL!

 I do not miss a task!

The IN CONTROL program has helped me organize my work a lot better and efficient.
The program has helped me manage my time well and get a better overview of what the work planning is. I am now able to manage my calendar and tasks a lot better.
In a nutshell, the program has helped me achieve the following:
Better and efficient use of outlook and its features.
– Outlook is no longer an email only program to me.
I do not miss a task now. The creating tasks out of emails are a lifesaver.
– The personal sessions are helpful in finding solutions together to everyday problems.
– Smarter way to say no is helping me bringdown work related stress and prevents from overcommitting.
Thank you very much Eva.

Glen Mendez, Solution Architect at Forza Consulting (grade 9, apr-dec 2022)

 Quite a few new tips

I chose to take this course, as I often experienced a heavy work load in Outlook, with well over 300 e-mails a week to process. I was hopeful the course would grant me more clarity, better prioritization and better response times on the e-mails I need to answer for my work. I found the course helpful and useful, having learned a different/more optimal way of working that really increases the speed you can manage your mailbox with.

I would rate the value of this course a solid 8 out of 10, depending on your level of expertise with Microsoft Outlook. Prior to the program I would have classified myself as an advanced user, and yet there are a quite a few new tips and tricks I did not know about in extensive detail. You are able to take the courses in English or Dutch. The program is a wide array of videos that you can watch at a time that best suits you, in combination with planning and personal coaching sessions by Eva. Eva comes across as an expert in the usage of Outlook and experienced in ensuring that the work you take on stays in control and clear in scope.

The amount of material means that to learn all that is offered quite a substantial time investment is required, which you can fasten slightly by increasing the speed of the videos, and being selective on whether each video is useful to you; not every video will be equally valuable, but as a full package overall there is a lot there to learn from.

Besides teaching the optimal usage of MS Outlook, prioritizing your tasks, going into calendar functions, automatic sorting, advanced usage of tasks and standardizing of repetitive e-mails, focus also goes to challenging your way of prioritizing thinking (being selective into which tasks you take on), as well as newer MS tools, such as Teams.

I especially recommend the program heartily to any new employee or new user of corporate Outlook, such as trainees and new recruits. Coaching by Eva is personal, amicable, but professional and dedicated. You are challenged to agree to timelines and keeping pace in the program. If you are able to invest the time and you are not an absolute expert in Outlook yet, there will be something for you to learn here.

Pete Schelvis -Senior Associate - Leverage Finance at Rabobank Wholesale Banking (grade 8, aug 2023)

Extremely helpful!
I enrolled for the IN Control Program and found it extremely helpful.

A big thank you for making things clearer and for all the wonderful tips.

The contents of the program have been thoughtfully designed by Eva to provide enough guidance on learning new methods and putting things into practice.

I particularly liked the Free Your Mind, Save Time and Money and The Smarter Way to Say No Modules.

The program offers one year access to refresh. 9/10 Thank You

Amit Allway Business Developer | Finance - Risk Business GRID at ABN AMRO (grade 9, jan-apr 2023)

Zij volgden het IN CONTROL programma op locatie

Maatwerklaag!

Het ‘In Control’ programma heeft me enorm geholpen in het efficiënt organiseren van mijn werkdag en het focussen op doelen.


Het programma bestaat uit een hele goede basis, met daar overheen een maatwerklaag, persoonlijk afgestemd op mij en mijn functie. Eva Rietbroek is als trainer heel geduldig, concreet en vriendelijk.


De in mijn ogen redelijke prijs verdien je snel terug in verruimde effectiviteit en een minder opgejaagd gevoel. 

Maryvonne Kurris, onderneemster bij KURRIScoaching en Teammanager Gebiedsteam Utrecht Zuidwest Altrecht (cijfer 9, mei 2020)

Super duidelijk met focus op resultaat!

Als je al een aantal jaren werkt en je altijd klaar staat dan maken mensen in de organisatie hier gebruik van. Je wordt dan geleefd en kom je niet toe aan je eigen werkzaamheden


 De Outlook tips en Trics zijn erg leerzaam en handig. De filmpjes zijn makkelijk om te volgen en te begrijpen.

Feedback krijgen is niet altijd even prettig behalve als je het van Eva krijgt omdat zij dit op een goede prettige manier kan geven. Eva is super duidelijk, geduldig met een focus op resultaat. Het programma en de begeleiding heeft er voor gezorgd dat mijn dag op een behapbare manier ingedeeld is en ik me kan focussen op wat werkelijk belangrijk is. Zeker een aanrader.

Geert Henk de Goede,  Consultant bij Forza Consulting (cijfer 8, jun 2021) 

Combinatie  heel waardevol

Ik werk al bijna 10 jaar met Outlook in mijn verschillende rollen bij de bank, maar heb de afgelopen maanden met het IN CONTROL programma zo ontzettend veel nieuwe fijne tips gekregen.


Deze hebben mij geholpen om mijn eigen werkstructuur weer eens even onder de loep te nemen en efficiënter te maken.


De combinatie van de zelfstandig te volgen trainingen met de 1-op-1 coaching waren voor mij heel waardevol.


Eva geeft praktische tips en denkt mee over verschillende eigen praktijkvoorbeelden, waardoor de training heel persoonlijk is.

margot-dancona_deelnemer-in-control-programma-op-locatie
Margot D'Ancona-Roesink, Head of Sustainable Capital Markets bij Rabobank (cijfer 9, jun 2021)

Zij volgden de e-learning Slimmer werken met Outlook en Teams

In minder tijd meer omzet!

In de afgelopen weken heb ik de e learning ‘Slimmer werken met Outlook’ van Eva Rietbroek gedaan. Tijdens mijn werk gebruik ik Outlook, dat in het leven is geroepen om e-mail verkeer in goede banen te leiden, de hele dag aan één stuk door. Daar gaat dus best wat tijd in zitten.

Ik had echter voor ik Eva leerde kennen nog nooit van zo’n training gehoord. Was er ook niet naar op zoek, want hoe ingewikkeld kan Outlook nu zijn

Nou, nadát ik de training had gevolgd was Outlook inderdaad ook niet meer ingewikkeld voor mij. Door de training leerde ik dat Outlook heel veel mogelijkheden heeft om efficiënter te werken die ik daarvoor nog niet kende. Maar de training van Eva bood mij daarnaast ook nog heel veel tips en tricks om de faciliteiten in Outlook die ik al wel gebruikte, zoveel efficiënter en ook doeltreffender te doen dat ik daarmee sneller kan werken en ook beter. …..

Om even één mooi voorbeeld te noemen: het aanmaken van templates voor het
beantwoorden van veel gestelde vragen per mail.
Ik heb deze templates aangemaakt i.s.m. een tekstschrijver waardoor ik nu vlot en op een hele goede manier deze veelgestelde vragen beantwoord. Het resultaat? In minder tijd meer omzet. En dat wil iedereen wel, toch?

Eva, bedankt voor je topproduct!

Arthur Stuivenberg - eigenaar Natural Mood Makers (cijfer 9, nov 2022)

Je bent nooit te oud om te leren!

Ken je dat, dat je je mailbox opent en weer schrikt van het aantal ongelezen berichten en daarnaast nog zoveel to do’s in je hoofd hebt zitten voor de aankomende dagen? Dat je voor jezelf even het overzicht kwijt bent waar je moet beginnen? Kortom dat je nog veel kunt leren op het gebied van effectief omgaan met je werktijd.

Voor mij was dit vorig jaar zeker het geval, en hoorde ik Eva Rietbroek van Inzicht in orde pitchen over slimmer werken met outlook. Dit is de stap die ik moet maken, om meer structuur in mijn diverse mailaccounts in te richten met als doel rust te creëren in zowel mijn hoofd als in mijn agenda.
Dank Eva voor je superhandige, praktische maar vooral leerzame e-­learning lesprogram! Outlook heeft meer dan ik wist; nu zijn niet alleen mijn diverse mailaccounts overzichtelijker ingedeeld, ook maak ik tegenwoordig gebruik van de takenlijst en de agenda en last but not least: het aantal ongeopende berichten is iedere ochtend laag.

Tja zo zie je maar: je bent nooit te oud om te leren, en zoals een oude salestijger ooit zei: je moet niet harder maar slimmer werken!
Slimmer werken met outlook, een super handig e-learning program en daarom een aanrader voor iedereen die effectief met zijn tijd wil omgaan!

Fons Tünnissen RV - eigenaar FONS & WIJN (cijfer 9, 2020)

Eigen tempo bepalen!

Ik het de-learning Slimmer werken met Outlook en Teams als fijn ervaren.
Het fijne ervan was dat je je eigen tempo kan bepalen en de filmpjes vaak genoeg kunt terugkijken, om de oefeningen te maken.

Prima training om met minder tijd meer werk efficiënter te kunnen verrichten.
De Feedback van Eva Rietbroek heb ik als zeer fijn ervaren.  Eva is een fijne trainer die ook goed naar je luistert om je te helpen bij de knelpunten. De e-learning is een aanrader om te volgen.

Margriet Mahesh, project medewerkster bij KPN (cijfer 8, feb 2021)

Ook zij volgden de e-learning SLIMMER WERKEN MET OUTLOOK EN TEAMS

Allerlei handige dingen!

Week na week hoorde ik het: slimmer werken, meer doen in minder tijd. Slimmer werken met Outlook. Die wilde ik ook weleens proberen, de e-learning van Eva Rietbroek van Inzicht In Orde.
Ik moet zeggen dat er inder­daad allerlei handige dingen te leren waren over Outlook. 

Zo worden nu alle mailtjes met het woord factuur erin rood en komen alle mails met de woorden  ‘Ik hoor het graag’, in een mapje Antwoord-Vraagteken. En ik heb al meteen die pushberichten van nieuwe mails uitgezet, zodat ik niet afgeleid word en alleen mijn nieuwe mails zie als ik daar voor kies.

De filmpjes van Eva zijn heel helder, prettig uitgelegd met duidelijke voorbeelden en structuur. Zo word je door het hele programma heen geleid en kun je alle tips meteen in je ei­gen Outlook bekijken en toe­passen.  Ik blijf een verstokt papiergebruiker, dus de taken en de agenda ga ik toch echt niet ge­bruiken, maar heb ik ook wat handige dingen over opgestoken.

Als gebruiker kan ik nu het werk van Eva nog beter aanbevelen. Wil je rust in je hoofd, meer structuur en meer doen in minder tijd, dan ben je bij Eva Rietbroek in goede handen! 

Hanneke Kiel-de Raadt - eigenaar Boekportret.nl (cijfer 8,5, feb 2023)

Slimmer en sneller!

Ik vond het een handige training met veel praktische tips die voor mij echt werken om slimmer (en vooral sneller) met Outlook en Teams te werken.


Ik heb een lijstje gemaakt van de meest handige tips. Die bekijk ik om de zoveel tijd en dan gebruik ik er weer een paar. 

Marian Willems - Claessen Senior Financial Accountant bij Santander Consumer Finance Benelux (cijfer 8, jan 2022)

Goed en praktisch!

Goede en praktische training. De besproken theorie kan gelijk in de praktijk geïmplementeerd worden.

Frank Rassin, incident Coordinator bij KPN Corporate Market (cijfer 8,5, dec 2022)