Inzicht in orde gambia potje

Jij slimmer en succesvoller werken, de kinderen in Gambia kans op een beter leven.

Klanten van Inzicht in orde dragen bij aan een beter leven voor kinderen in Gambia, een van de 10 armste landen ter wereld. Bij elke factuur die ik ontvang, doneer ik 3% aan het Gambia-potje, waarmee ik de stichting Maladah Gambia steun. Hoewel het misschien niet veel lijkt, kan het al snel een grote impact hebben als je bedenkt dat iemand met een redelijke baan slechts € 50 per maand verdient voor een fulltime functie. Door deel te nemen aan het IN CONTROL programma, genereer je alweer zo'n € 43 aan donaties.

Met slechts € 70 per jaar kan een leerling al een van de 9 klassen van het kleuter- en basisonderwijs doorlopen. Ik maak regelmatig een bedrag over naar de Stichting Maladah Gambia, die de kinderen selecteert die door Inzicht in orde worden ondersteund.

Op deze manier draag ik bij aan wat ik leuk vind en waar ik goed in ben, namelijk ondernemers en hun medewerkers trainen om slim en stressvrij hun doelen te bereiken. Door slimmer je eigen doelen te behalen, vergroot je ook de kans op een betere toekomst voor de kinderen in Gambia.


Waarom Gambia?

Een paar jaar geleden zijn we twee keer met het gezin naar Gambia op vakantie geweest. Tijdens deze vakanties hebben we geholpen op een school in de regio. Ondanks dat de mensen er weinig geld hebben, zijn ze ontzettend vriendelijk, gastvrij en willen ze alles met je delen. Ze zijn dankbaar voor wat ze wel hebben. Zelf als hebben ze zelf weinig, willen ze je kinderen houten beeldjes geven, speciale armbandjes maken met je initialen en speciale Gambiaanse outfits voor je hele familie laten maken...

In Gambia heb je weinig aan plannen en organiseren, dus ik leerde dat daar los te laten. Terwijl we hier in Nederland vaak gestrest zijn, kunnen we van de Gambianen leren hoe je gelukkig kunt zijn met kleine dingen en niet te veel moet of wilt.


null

null