EEVVAA methode

Nieuw! De EEVVAA methode

Iedereen loopt er wel eens tegenaan: je hebt een periode hard gewerkt en dan komt er een moment dat je je afvraagt wat je precies hebt bereikt. Had je überhaupt een doel voor ogen en hoe efficiënt ben je met je middelen en tijd omgegaan? Heb je geleerd van de fouten die je eerder hebt gemaakt of was je eigenlijk de ezel die zich tweemaal… Je bent niet de enige, maar als die troost onvoldoende voor je is, kan ik je helpen. Ik heb een methode voor je ontwikkeld waarmee je op eenvoudige wijze succesvol aan de slag kan: de EEVVAA-methode.

Wat kan ik met de methode?

De EEVVAA-methode is een methode die iedereen kan gebruiken om op gestructureerde wijze slim en snel doelen te bereiken, vraagstukken en problemen op te lossen en taken uit te voeren. Het bestaat uit 6 stappen.

De eerste stap bestaat uit slim na te denken over de doelen die je wilt bereiken en door deze te visualiseren; de ideale situatie.
Ben je benieuwd naar de volgende stappen? Maak kennis met het IN CONTROL programma die op deze methode is gebaseerd.

Maak kennis met de EEVVAA methode en het IN CONTROL programma voor maar €57,-

De methode kan iedereen gebruiken en kan je veel tijd en kosten besparen. Het IN CONTROL programma is opgebouwd volgens deze methode. Maak kennis met de EEVVAA methode en het IN CONTROL programma. Voor slechts €57 (normale waarde €194) ontvang je de pdf en de video’s van deze methode én je krijgt toegang tot de eerste module van het IN CONTROL programma; FREE YOUR MIND. De eerste module “FREE YOUR MIND” bezorgt je blijvend een leeg hoofd, orde en structuur en rust. Met de methode kan je om op gestructureerde wijze slim doelen bereiken, vraagstukken en problemen op te lossen en taken uitvoeren.

De EEVVAA-methode, lekker makkelijk

De methode is volgens enkele uitgangspunten ontwikkeld:

  • Gemakkelijk te onthouden, zowel inhoudelijk als qua naam
  • Simpel in opzet met overzichtelijke stappen; dus geen compleet boekwerk
  • Het gebruik van de methode moet veel tijd, geld, energie en stress besparen.