EEVVAA methode

Nieuw! De EEVVAA methode

Iedereen loopt er wel eens tegenaan: je hebt een periode hard gewerkt en dan komt er een moment dat je je afvraagt wat je precies hebt bereikt. Had je überhaupt een doel voor ogen en hoe efficiënt ben je met je middelen en tijd omgegaan? Heb je geleerd van de fouten die je eerder hebt gemaakt of was je eigenlijk de ezel die zich tweemaal… Je bent niet de enige, maar als die troost onvoldoende voor je is, kan ik je helpen. Ik heb een methode voor je ontwikkeld waarmee je op eenvoudige wijze succesvol aan de slag kan: de EEVVAA-methode.

Meer weten? Ontvang gratis de pdf

De EEVVAA methode kan iedereen gebruiken. Wil je weten hoe het werkt? Vraag de tips en trics aan (max 1 keer per maand stuur ik je slimme tips) en download de pdf.

 

Wat is de EEVVAA-methode?

De EEVVAA-methode is een methode die iedereen kan gebruiken om op gestructureerde wijze slim doelen te bereiken, vraagstukken en problemen op te lossen en taken uit te voeren. Het bestaat uit 6 stappen. 

De eerste stap bestaat uit slim na te denken over de doelen die je wilt bereiken en door deze te visualiseren; de ideale situatie. 
Ben je benieuwd naar de volgende stappen? Download gratis de pdf en doe er je voordeel mee!

De EEVVAA-methode, lekker makkelijk

De EEVVAA-methode is volgens enkele uitgangspunten ontwikkeld:

  • Gemakkelijk te onthouden, zowel inhoudelijk als qua naam
  • Simpel in opzet met overzichtelijke stappen; dus geen compleet boekwerk
  • Het gebruik van de methode moet veel tijd, geld, energie en stress besparen.