IN CONTROL E-LEARNING PROGRAMMA

In no time weer IN CONTROL met het IN CONTROL e-learning programma met 1 op 1 online begeleiding!

 • Heb je last van werkstress? Geen rust in je hoofd? En laat je daardoor steken vallen?
 • Werk je structureel te hard en maak je veel te lange dagen?
 • Vergeet je afspraken of bepaalde werkzaamheden? Heb je geen overzicht?
 • Heb je het gevoel dat je continu achter de feiten aanloopt en je laat leiden door de waan van de dag?
 • Bereik je je doelen niet of niet snel genoeg? Of kom je niet toe aan bepaalde projecten?
 • En ben je daar klaar mee?

  Blended learning met het IN CONTROL programma

  Je volgt in je eigen tijd en tempo de 8 modules met ruim 160 korte en overzichtelijke video’s en opdrachten. Je kan meteen het geleerde in praktijk brengen en vanaf het eerste moment al veel meer overzicht en structuur creëren.
  Tijdens de 1 op 1 coachingsessies die online plaatsvinden kan vragen stellen over die zaken waar jij tegenaan loopt. Super handig waardoor het programma helemaal op jouw situatie aansluit.

  Ga ook veel slimmer werken, werkdruk en werkstress voorkomen en heel veel tijd besparen. Het programma gaat je overzicht, structuur en meer rust in je hoofd geven. Je bent weer IN CONTROL. Word niet meer geleefd door de waan van de dag of door je inbox.  Hebt overzicht op je inbox en vergeet nooit meer taken, afspraken, kan je focussen op de belangrijkste taken waardoor jij je doelen zult bereiken.

   IN-CONTROL-programma-online-omgeving-anewspring

   Aangeboden bij onder andere:

   Aanbieders IN CONTROL aanbod Inzicht in orde

   Wil jij ook weer IN CONTROL zijn en sneller en slimmer je doelen bereiken?

   • Uren per dag aan tijd besparen die je vervolgens anders kunt inzetten (voor sales en marketing)
   • Je niet meer laten leiden door de waan van de dag (en je inbox/Teams)
   • Weer grip en overzicht krijgen op je taken en werkzaamheden
   • Rust in je hoofd krijgen
   • Geen werkstress ervaren
   • Heel slim je werkzaamheden uitvoeren en doelen bereiken zonder te hard te werken
   • En wil je dat ook (als je ze hebt) voor je medewerkers?

   Dat kan!

   Via het IN CONTROL online programma doorloop je alle relevante stappen om veel succesvoller te zijn in je werk. Hoe hou je het overzicht, haal je je deadlines, hou je rust in je hoofd, bereik je je doelen en hou je je collega’s en klanten blij.
   Het e-learning programma volg je op het moment dat het jou uitkomt. Het kost je maar 10 minuten van je tijd per dag.

   Wat als je zo doorgaat?

   Als  je te lang doorgaat zoals nu. Wat kunnen de consequenties dan zijn? Waarschijnlijk werk je nu te hard en te lang. Welke gevaren liggen op de loer?

   • Werkstress, verzuim of zelf een burn-out. Nog steeds beroepsziekte #1! Weet je wat een dag ziekteverzuim kost? €250 per dag. En een burn-out? Gemiddeld zo’n €80.000 op jaarbasis.
   • Kans op fouten en dus ontevreden klanten/ collega’s wordt groter. En dat kan uiteraard ook heel kostbaar zijn
   • Je doelen niet halen. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg aldus Albert Einstein. Dus kom in actie. Better safe than sorry.

   De oplossing voor jou; het IN CONTROL e-learning programma met online 1 op 1 begeleiding.

   Gelukkig kan je via het IN CONTROL programma weer helemaal de controle krijgen over je dag, je taken en je doelen. Je krijgt weer structuur en overzicht, rust in je hoofd en tools om slim je doelen vast te stellen en ze te behalen. En je gaat uiteraard zeeën van tijd besparen. Daar moet je wel wat doen uiteraard. Maar het valt mee hoor. Met een uur per week of 10 minuten per dag kom je een heel eind.

   Ervaringen van eerdere deelnemersBeoordeling cursus Outlook-Slimmer werken met Outlook

   Het IN CONTROL programma is in mei 2019 gelanceerd. Inmiddels hebben veel deelnemers het programma gevolgd. Hieronder een aantal deelnemers die de online variant hebben gevolgd. Bekijk hier meer ervaringen.

   Eva heeft mij met haar programma en coaching sessies enorm geholpen om een stuk beter om te gaan met de stortvloed aan meetings en mail. De training is praktisch ingesteld met duidelijke video’s, en geeft veel handvatten om onder andere je mail te verwerken, slimmer met Outlook om te gaan en beter nee te kunnen zeggen. Ik heb nu meer overzicht en meer rust tijdens mijn werkdag.

   Gerjan Dekker Productmanager Fixed Voice SME bij KPN (deelnemer IN CONTROL programma online), (jan 2023 - april 2023, cijfer 9)

   Heel veel aan dit programma gehad zowel op gebied van Outlook als Timemanagement. De hele korte video’s zijn heel handig om meteen zaken te implementeren. Daarnaast zijn de coachingsessies ook van meerwaarde, omdat je dan met Eva kan kijken wat specifiek handig is voor jou. Fijn dat je na elke coachingsessie een korte mail krijgt met hetgeen is besproken en waar je in de komende periode aan kunt werken. Ik kan dit programma dan ook van harte aanbevelen.

   Desirée Zuierveld, ÀML analist bij Rabobank (deelnemer IN CONTROL programma online, december 2022, cijfer 9)

   Ik werd geleefd door mijn mailbox en kwam onvoldoende toe aan andere werkzaamheden. Hierdoor werkte ik vaak ’s avonds en in het weekend. Dankzij het IN CONTROL programma van Eva Rietbroek heb ik dit kunnen veranderen. De video’s geven je niet alleen veel praktische tips om structuur aan te brengen in je agenda/dagindeling, maar laten je ook nadenken over hoe je zaken anders kunt aanpakken. De gesprekken met Eva ondersteunen dat; door de gerichte vragen van Eva leer je nog kritischer naar je handelen te kijken en zie je waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Met de nieuwe module ‘nee-zeggen’ heb ik ook beter geleerd om mijn grenzen te stellen.

   Corinne de Jong, medewerker Mens & Organisatie bij VluchtelingenWerk Nederland (deelnemer IN CONTROL programma online, oktober 2022, cijfer 8)

   IN CONTROL is de perfecte naam voor dit programma.
   Je werk onder controle hebben geeft je een positief gevoel vind ik. Zo ben je in staat om jouw opdrachten te beheren.
   In mijn geval wist ik dat iets niet goed was, maar ik dacht niet dat ik met behulp van dit programma zo veel verandering kon inbrengen op mijn manier van werken.
   Niet alleen werken, maar ook op de manier waarop ik met mijn collega’s omga.
   Dit programma is zo breed in informatie en tips dat het je zeker verbetering kan brengen. Als je dit programma volgt vergroot je je kennis, maar de grootste verandering heb ik pas kunnen merken bij het implementeren van de tips. En pas als je gaat implementeren wat je geleerd hebt daar zie je het grote verschil en de positieve effect dat dit programma gebracht heeft. En niet alleen ik, maar mijn andere collega’s merken dit ook. Het geeft jouw ruime keuze om te kijken welke methode het beste bij jou past. Bovendien heb je persoonlijk contact en directe begeleiding en dit is een pluspunt.
   Met behulp van dit programma werk ik nu met een structuur die bij me past en heb ik zo goede inzicht in mijn opdrachten

   Gisdanya Rodriguez, Medewerker Ondersteuning Business Support, Setar (Aruba) (deelnemer IN CONTROL online; jan 2022, cijfer 9)

   Met het IN CONTROL programma had ik mij als doel gesteld meer grip op mijn leven te krijgen door het stellen van doelen en het maken van keuzes, alsook meer structuur en regelmaat in mijn leven. Als belangrijk onderdeel daarvan wilde ik efficiënter gebruik leren maken van Outlook. Om met dat laatste te beginnen: dat is zeker gelukt. Het aanbod aan modules is groot en je kunt eruit halen wat je aanspreekt. Deelname aan dit programma vergt absoluut zelfdiscipline, maar als je er dagelijks ruimte voor in je agenda plant, dan zul je er zeker baat bij hebben. Ofschoon ik nog niet alle modules heb afgerond, durf ik nu al wel te stellen dat deelname aan dit programma voor mij succesvol is geweest. Een aanrader voor iedereen die efficiënter wil leren werken. De persoonlijke sessies zijn nuttig en Eva neemt uitgebreid de tijd voor al je vragen en opmerkingen. Dit programma beoordeel ik met het cijfer 8,5!

   René Benedictus, Service manager bij KPN (deelnemer IN CONTROL online; nov 2021, cijfer 8,5)

   Ik werk al bijna 10 jaar met Outlook in mijn verschillende rollen bij de bank, maar heb de afgelopen maanden met de training “In Control voor leidinggevenden” zo ontzettend veel nieuwe fijne tips gekregen. Deze hebben mij geholpen om mijn eigen werkstructuur weer eens even onder de loep te nemen en efficiënter te maken.
   De combinatie van de zelfstandig te volgen trainingen met de 1-op-1 coaching waren voor mij heel waardevol. Eva geeft praktische tips en denkt mee over verschillende eigen praktijkvoorbeelden, waardoor de training heel persoonlijk is. 

   Margot D' Ancona-Roesink, Head of Young Talent at Rabobank, (deelnemer IN CONTROL programma op locatie; juni 2021, cijfer 9)

   Ik heb de afgelopen periode het IN CONTROL programma gevolgd. Hierbij heb ik veel opgestoken door de vele duidelijke video’s en persoonlijke begeleiding die daarbij zaten, vooral over mindfulness, timemanagement en omgaan met Outlook. Een aantal dingen heb ik reeds geïmplementeerd en het is een ongoing proces. Voor mij zaten hier echt veel nuttige tips bij. Ik vond de persoonlijke begeleiding heel goed en ook positief is dat ik nog het hele jaar de video’s kan bekijken als naslagwerk en als referentie (ben ik nog op de goede weg). Kortom, heel tevreden mee. (cijfer 8,5)

   Bert Scheepers, Delivery Analyst, Rabobank (deelnemer IN CONTROL programma, april 2021)

   Deze training kwam op mijn pad toen ik midden in een chaotische werkomgeving zat met stress, spoedjes en bergen aan mails. Al na ons eerste coachingsgesprek en het bekijken van de eerste video’s begon ik dingen te veranderen in mijn gedrag en werd het werk vrij snel steeds een beetje overzichtelijker. Nu na 2,5 maand kan ik zeggen dat ik mijn werk kan doen met overzicht en plezier. Regelmatig kijk ik de video’s nog even terug en telkens ontdek ik weer wat nieuws om toe te passen. De investering in de training en coaching is het meer dan waard geweest

   Evelien de Boer, Adviseur Wmo bij Professional Partners (deelnemer IN CONTROL programma; dec 2020)

   “Mijn naam is Michele Willems. Ik heb de e-Learning IN CONTROL gevolgd en mijn coach online was Eva Rietbroek.
   Ik werk bij telecommunicatie van Aruba, SETAR N.V.

   Gedurende alle lessen en tijdens deze moeilijke periode van COVID 19 had Eva echt veel geduld en is de communicatie toch goed met mij gebleven.
   Ik wilde mijn vaardigheden verbeteren op het gebied van slimmer werken en dat is zeker gelukt.

   De video’s hebben mij veel informatie gegeven die ik nu zakelijk en privé kan toepassen .
   Eva was een fijne coach die me veel heeft geleerd.
   Ik zal de training ook bij mijn collega’s onder de aandacht brengen, want ik vond hem heel fijn en waardevol.

   Dank je wel Eva, ik vond de online ZOOM sessies heel waardevol en gezellig. En kom eens een keertje langs bij ons in ARUBA.

   Michele Willems, Customer Service representative, Setar, Aruba, (deelnemer IN CONTROL programma juni 2020) cijfer 10

    Wat krijg je?

   • Een persoonlijke intake (online, via Teams of Zoom) om te kijken waar jij tegenaan loopt met meteen slimme tips
   • Toegang tot de online omgeving met acht modules met ruim 160 video’s, checklists en opdrachten die je in je eigen tempo kunt bekijken.
   • 8 uur aan video’s met slimme tips & trics
   • Vier keer 30 tot 45 minuten persoonlijke begeleiding (online, via Teams of Zoom). 
   • De EEVVAA methode (de pdf én de video’s)

   Wat leer je tijdens dit programma

   • Hoe je blijvend rust in je hoofd ervaart en geen chaos
   • Slim omgaan met je ideale klanten en je ideale producten
   • Je doelen slim scherp krijgen en ze met minder moeite bereiken (hier ga je ook veel tijd besparen)
   • Mijn eigen methode; de EEVVAA methode waarmee je alle doelen, taken en problemen op een gestructureerde manier kunt aanpakken
   • De 35+ slimste manieren om snel tijd te besparen en je minimaal 1 uur per dag aan tijd bespaard (dat is omgerekend naar euro’s €12.000 op jaarbasis!). En dit is echt als je niet je best doet en het minimale gaat implementeren. Als je echt aan de slag gaat met alle tips kan het je uren per dag aan tijd opleveren!
   • 7 stappen om gestructureerd je mail en andere zaken op te pakken (en nooit meer wat te vergeten) (hier ga je ook veel tijd besparen)
   • Hoe je taken en werkzaamheden structureren zodat je blijvend inzicht hebt en houdt
   • Nee zeggen, effectief communiceren en delegeren
   • Voorbereiden, plannen, organiseren & prioriteren kun je leren
   • 7 manieren om uitstelgedrag te voorkomen
   • Slimmer werken met Outlook en Teams
   • Slimmer nee zeggen
   • En nog veel meer.

   Slimmer werken met Teams modules:

   • Een korte rondleiding
   • De basis voor je begint
   • Overzicht en structuur
   • Slimmer en sneller
   • Slimmer vergaderen 
   • Slimme apps en linkjes

   De investering; die heb je binnen een maand terugverdiend.
   (Dus waarom zou je het niet doen?)

   De kosten bedragen slechts €1447. (excl. BTW). En die investering verdien je in 1,5 maand al terug omdat je meteen tijd (en dus geld) gaat besparen. Door het besparen van tijd maar ook door het verminderen de werkdruk, het voorkomen van werkstress en kosten voor verzuim. Investeer in jezelf (en je medewerkers). Je bent het waard!  

   Betaalt jouw werkgever en wil je het bedrag niet eerst zelf voorschieten? Neem dan even contact met mij op.

   Wanneer het jou uitkomt & met online 1 op 1 begeleiding.

   Je bent druk, dat weet ik. Dus een hele dag training of zelf meerdere dagen vind je niet handig. Maar op zich, de persoonlijke feedback op jouw specifieke “problemen” is natuurlijk wel heel kostbaar. 

   DAAROM…biedt deze training het beste van twee werelden. Je kan de training online volgen wanneer het jou uitkomt en in jouw tempo (ik zorg er wel voor dat je in actie blijft hoor, geen uitstelgedrag) EN je kunt vier keer een 1 op 1 online coaching sessie inplannen van 45 minuten.

   In no time heb jij weer orde en structuur. Rust in je hoofd en tijd over om te kunnen focussen wat voor jou en jouw klanten belangrijk is!

   Slimme modules & video’s, checklists

   Het IN CONTROL online programma bestaat uit zeven hoofdmodules. Die bestaan uit verschillende korte video’s,  opdrachten, checklists, slimme schema’s, die je in jouw eigen tempo doorloopt:
   Module 1: Free your mind hoe krijg je rust in je hoofd
   Module 2: Client focus: stel de klant centraal en hoe ga je slim om met jouw ideale klanten
   Module 3: Set your goals: over slimme doelen stellen
   Module 4: Save time and money (timemanagement): alles wat met het slimmer omgaan van je tijd te maken heeft komt hier aan de orde (zoals uitstelgedrag, motivatie, plannen en organiseren, grenzen stellen, nee zeggen, prioriteiten stellen etc)
   Module 5: Slimmer werken met Outlook en Teams: hoe ga je slim om met je dagelijkse dosis e-mails en andere taken die binnenkomen op een dag in Outlook en Teams. Hier leer je onder andere hoe je je berichten snel, eenmalig scant, je inbox leeg houdt en heel veel meer.
   Module 6: Smart meetings: hoe kan je slim omgaan met alle vergaderingen
   Module 7: Smart apps: slimme apps die jou nog meer tijd en overzicht kunnen geven
   Module 8: Slimmer nee zeggen


   De training is opgebouwd volgens de EEVVAA methode; een super slimme en makkelijke methode om doelen te bereiken, problemen op te lossen. De video’s van de EEVVAA methode en de pdf met alle informatie krijg je uiteraard ook!