Tools voor het leven met een cursus timemanagement

slimmer en zonder stress je doelen bereiken

Dit had ik 10 jaar geleden al moeten doen! Deze cursus had ik aan het begin van mijn carriere moeten volgen. Dat is wat ik vaak terugkrijg van deelnemers die een timemanagement cursus volgen.
Want het zijn tools voor het leven die je leert en die je de rest van je leven zakelijk en privé kunt gebruiken. Na de cursus werk je veel efficiënter, ben je veel productiever en bespaar je uren aan tijd.


De impact van de timemanagement cursus reikt verder dan alleen je werk. Je leert vaardigheden die je in allerlei situaties kunt toepassen, waardoor je niet alleen je werklast beter beheerst, maar ook je persoonlijke leven beter organiseert. Dit resulteert in een betere balans tussen werk en privé, meer voldoening en welzijn. Investeer in jezelf en transformeer je leven door effectiever gebruik te maken van je tijd. Schrijf je vandaag nog in voor de timemanagement cursus en ontdek de krachtige veranderingen die het teweeg kan brengen.

2 MOGELIJKHEDEN OM EEN timemanagement CURSUS TE VOLGEN VIA INZICHT IN ORDE

IN control programma (online of op locatie)

€ 1447,- (excl BTW)
Save time and money, is 1 van de 8 modules binnen het IN CONTROL programma die gaat over timemanagement. Wil je op alle vlakken weer IN CONTROL zijn? Heel veel tijd besparen en slim en efficiënt je doelen bereiken? Volg dan het IN CONTROL programma met 1 op 1 online coaching sessies, fysieke coaching of een combinatie.

in control incompany training

Op aanvraag
Door middel van het volgen van een incompany IN CONTROL training (online of op locatie). In deze training wordt, naast verschillende onderdelen als rust in je hoofd, doelen stellen en timemanagement, ook een groot deel van de tijd besteedt aan timemanagement

Wat leer je tijdens een timemanagement cursus?

Of je nou het IN CONTROL programma of een incompany training volgt. Je gaat sowieso heel veel nieuwe timemanagement tips en trics leren.

Wil je jouw tijd effectiever beheren en productiever worden? Een timemanagement cursus biedt de juiste tools en strategieën om deze doelen te bereiken. Tijdens zo'n cursus leer je essentiële vaardigheden om je tijd optimaal te benutten. Je ontdekt hoe je prioriteiten kunt stellen, doelen kunt stellen en ze efficiënt kunt behalen. Daarnaast leer je effectieve planningstechnieken om je werklast te verminderen en stress te vermijden. De cursus behandelt ook methoden om afleiding te minimaliseren en je concentratie te verbeteren. Je krijgt inzicht in hoe je je energie kunt beheren en jezelf gemotiveerd kunt houden. Daarnaast leer je technologieën en tools te gebruiken die je helpen bij het organiseren en structureren van je taken. Tot slot leer je omgaan met onderbrekingen en leer je delegeren, zodat je effectiever kunt samenwerken."

Wat levert een cursus timemanagement je op?

Het mooie van een timemanagement cursus, in welke vorm dan ook,  is dat je al tijdens de cursus de meerwaarde zult ervaren. En doordat je de theorie al tijdens de cursus in de praktijk brengt, wordt het gemakkelijker om ook daarna je nieuwe vaardigheden voort te zetten. Dit is wat het jou concreet kan opleveren:


  • Minimaal 1 uur tijdsbesparing per dag: Door effectieve technieken en strategieën toe te passen, kun je jouw dagelijkse taken efficiënter uitvoeren en minstens 1 uur per dag besparen.
  • Verbeterde productiviteit: Door prioriteiten te stellen, doelen te stellen en effectief te plannen, kun je jouw productiviteit aanzienlijk verhogen en meer gedaan krijgen in dezelfde hoeveelheid tijd.

  • Rust in je hoofd & minder stress: Een timemanagement cursus helpt je om overzicht te krijgen, taken te organiseren en prioriteiten te stellen, waardoor je mentale rust ervaart en stress vermindert.

  • Tevreden medewerkers & klanten: Doordat je beter georganiseerd bent en geen afspraken of acties meer vergeet, kun je betrouwbaarder zijn in je werk. Dit leidt tot tevreden medewerkers en klanten, omdat ze zien dat jij 'in control' bent en hun behoeften kunt beheren.

  • Efficiëntie in samenwerking: Timemanagement omvat ook het leren delegeren van taken en effectief samenwerken met anderen. Hierdoor kun je efficiënter samenwerken, de werklast beter verdelen en de productiviteit van het hele team verbeteren.

  • Betere work-life balance: Door je tijd effectief te beheren, kun je een betere balans creëren tussen werk en privéleven. Je leert grenzen stellen, voldoende rust nemen en tijd vrijmaken voor jezelf, wat leidt tot meer welzijn en geluk.

  • Persoonlijke groei en ontwikkeling: Een timemanagement cursus geeft je waardevolle vaardigheden en inzichten die je kunt toepassen in verschillende aspecten van je leven. Het stelt je in staat om persoonlijk te groeien, je potentieel te maximaliseren en succesvol te zijn in zowel je professionele als persoonlijke doelen.