Tools voor het leven met de e learning Slimmer werken met Outlook !

Dit had ik 10 jaar geleden al moeten doen! Deze tips en trics had ik aan het begin van mijn carriere moeten weten. Dat is wat ik vaak terugkrijg van deelnemers die de e learning Slimmer werken met Outlook volgen.
Want het zijn tools voor het leven die je leert en die je de rest van je leven zakelijk en privé kunt gebruiken. Je leert hoe je slim kan omgaan met je inbox en email. Zodat je je niet meer laat leiden door je mail. Je kunt veel tijd en stress besparen door gewoon veel slimmer met alle functionaliteiten van Outlook om te gaan. Vaak werk je al jaren met Outlook en ben je gewoon niet bekend met alle mogelijkheden die het systeem biedt. Na de e learning werk je veel efficiënter, ben je veel productiever en bespaar je uren aan tijd. Gebruik je ook Microsoft Teams?. Er is inmiddels ook e learning Slimmer werken met Outlook & Teams beschikbaar.

De e learning Slimmer werken met Outlook

Je volgt in je eigen tijd en tempo de ruim 60 video’s met slimme Outlook tips en trics. Je kan meteen het geleerde in praktijk brengen en vanaf het eerste moment al veel meer overzicht en structuur creëren.

Ga ook veel efficiënter werken met Outlook en heel veel tijd besparen. Het gaat je overzicht, structuur en meer rust in je hoofd geven. Je bent weer IN CONTROL. Hebt overzicht op je inbox en vergeet nooit meer taken, afspraken en kan je focussen op de belangrijkste taken.

Online omgeving cursus Outlook-Slimmer werken met Outlook

Wat leer je in de e learning slimmer werken met Outlook

In deze e learning (gebaseerd op Microsoft Outlook 365) leer je niet alleen slim om te gaan met je mails maar ook met alle andere taken en verzoeken die op een dag binnenkomen. De tips uit de 60 uitgebreide video’s kan je meteen implementeren. Je merkt het verschil meteen als je de tips gaat implementeren. Het gaat uiteraard om gedragsverandering, dat je niet meer gaat werken hoe je dat eerst deed.

Je leert hoe je slim met je mails maar ook met alle andere taken en verzoeken die op een dag binnenkomen omgaat.  Maar ook:

 • Hoe slim en snel je Outlook mail verwerken; slim je mailbox organiseren en managen
 • Hoe mails en afspraken aan taken koppelen en hoe slim je projecten plannen
 • Welke Outlook sneltoetsen zijn handig en hoe gebruik je de werkbalk snelle toegang
 • Hoe stuur je slimme mails, wat ‘moet’ je juist wel of niet opnemen in een mail
 • Hoe het overzicht houden mails die zijn verstuurd en gedelegeerde taken
 • Hoe werkt de takenlijst in Outlook, hoe kan je slim taken aanmaken en prioriteiten stellen
 • Welke handige instellingen zijn er voor je Outlook agenda
 • Hoe maak je sjablonen en regels in Outlook
 • Hoe stel je snelle stappen in?
 • En nog 30+ andere slimme Outlook tips

Wat levert een deze Outlook e learning je op?

Het mooie van de e learning Outlook en is dat je al tijdens de cursus de meerwaarde zult ervaren. En doordat je de theorie al tijdens de cursus in de praktijk brengt, wordt het gemakkelijker om ook daarna je nieuwe vaardigheden voort te zetten. Dit is wat de Outlook cursus jou concreet kan opleveren:

 • Minimaal 1 uur tijdbesparing per dag. Als je alle tips gaat toepassen zal dit nog veel meer tijdsbesparing opleveren.
 • Slim en efficiënt omgaan met je email/ inbox. Benutten van alle slimme mogelijkheden binnen Outlook. Snel verwerken van je mail, nooit meer mails kwijt, op tijd je mails beantwoorden
 • Grip en overzicht op je mailbox en taken en werkzaamheden. Je kunt betere keuzes maken en prioriteiten stellen en laat je niet meer leiden door de waan van de dag en/of je mailbox
 • Een lege inbox
 • Rust in je hoofd & minder stress
 • Uitgebreide uitleg zodat je meteen zelf aan de slag kunt om het geleerde in praktijk te brengen
 • Tevreden medewerkers & klanten doordat jij IN CONTROL bent, overzicht hebt en geen afspraak of actie meer vergeet

Wat krijg je en wat kost het?

De e learning Slimmer werken met Outlook biedt een unieke combinatie van online, in je eigen tempo, de cursus te volgen en online vragen te kunnen stellen over zaken waar je tegenaan loopt.

 • Toegang tot de online omgeving met ongeveer 60 video’s (5 uur) en opdrachten gedurende 1 jaar 
 • Je krijg gedurende 7 weken mailtjes met opdrachten zodat je ook echt aan de slag gaat
 • De kosten €327 (excl BTW) heb je er zo uit door alle besparing in tijd die het je gaat opleveren.
 • Toegang tot de video’s van de EEVVAA-methode

Ervaringen van eerdere deelnemersBeoordeling cursus Outlook-Slimmer werken met Outlook

““Inmiddels heb ik alle Outlook tips zowel privé als op het werk toegepast. Dit geeft mij een goed overzicht waardoor ik minder stress en meer rust ervaar. Mijn doel om efficiënter met Outlook te werken heb ik hierdoor bereikt.”

““Als belangrijk onderdeel daarvan wilde ik efficiënter gebruik leren maken van Outlook. Om met dat laatste te beginnen: dat is zeker gelukt. Het aanbod aan modules is groot en je kunt eruit halen wat je aanspreekt.”

“Het fijne ervan was dat je je eigen tempo kan bepalen en de filmpjes vaak genoeg kunt terugkijken, om de oefeningen te maken.”

 Bekijk hier meer ervaringen.

Leer alles over Outlook en begin vandaag met de e learning “Slimmer werken met Outlook”

Begin meteen vandaag en meld je hieronder aan.

Je ontvang dan een mail met inloggegevens voor de online omgeving.

Tijdsinvestering

De video’s duren bij elkaar zo’n 5 uur. Het implementeren van de tips zal je zeker minimaal 5 uur kosten (als je het goed wilt doen). 
Dus als je een uur inplant per week voor deze training gedurende twee tot drie maanden behaal je het beste resultaat.