IN CONTROL ONLINE PROGRAMMA MET OFFLINE BEGELEIDING

IN 8 WEKEN IN CONTROL met het IN CONTROL online programma!

 • Heb je last van werkstress? Geen rust in je hoofd? En laat je daardoor steken vallen?
 • Werk je te lange dagen?
 • Vergeet je afspraken of bepaalde werkzaamheden? Heb je geen overzicht?
 • Heb je het gevoel dat je continu achter de feiten aanloopt en je laat leiden door de waan van de dag?
 • Bereik je je doelen niet of niet snel genoeg? Of kom je niet toe aan bepaalde projecten?
 • En ben je daar klaar mee?

Wil jij ook weer IN CONTROL zijn en sneller en slimmer je doelen bereiken?

 • Uren per dag aan tijd besparen die je vervolgens anders kunt inzetten (voor sales en acquisitie)
 • Je niet meer laten leiden door de waan van de dag (en je inbox)
 • Weer grip en overzicht krijgen op je taken en werkzaamheden
 • Rust in je hoofd krijgen
 • Geen werkstress ervaren
 • Heel slim je werkzaamheden uitvoeren en doelen bereiken zonder te hard te werken
 • En wil je dat ook (als je ze hebt) voor je medewerkers?

Dat kan!

Via het IN CONTROL online programma doorloop je alle relevante stappen om veel succesvoller te zijn in je werk. Hoe hou je het overzicht, haal je je deadlines, hou je rust in je hoofd, bereik je je doelen en hou je je collega’s en klanten blij.
Het online programma volg je op het moment dat het jou uitkomt. Het kost je maar 10 minuten van je tijd per dag.

Wat als je zo doorgaat?

Als  je te lang doorgaat zoals nu. Wat kunnen de consequenties dan zijn? Waarschijnlijk werk je nu te hard en te lang. Welke gevaren liggen op de loer?

 • Werkstress, verzuim of zelf een burn-out. Nog steeds beroepsziekte #1! Weet je wat een dag ziekteverzuim kost? €250 per dag. En een burn-out? Gemiddeld zo’n €60.000 op jaarbasis.
 • Kans op fouten en dus ontevreden klanten/ collega’s wordt groter. En dat kan uiteraard ook heel kostbaar zijn
 • Je doelen niet halen. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg aldus Albert Einstein. Dus kom in actie. Better safe than sorry.

De oplossing voor jou; het IN CONTROL online programma met offline begeleiding op de werkplek.

Gelukkig kan je via het IN CONTROL programma weer helemaal de controle krijgen over je dag, je taken en je doelen. Je krijgt weer structuur en overzicht, rust in je hoofd en tools om slim je doelen vast te stellen en ze te behalen. En je gaat uiteraard zeeën van tijd besparen. Daar moet je wel wat doen uiteraard. Maar het valt mee hoor. Met een uur per week of 10 minuten per dag kom je een heel eind. Anders dan bij de variant met online calls krijg je hier vier keer twee uur persoonlijke begeleiding op de werkplek.

Prima programma om met minder tijd meer werk te kunnen verrichten (efficiënter) en daarbij ook de zo belangrijke rustmomenten in te bouwen om scherp te blijven. Echt een aanrader.
Jouke de Haas; ondernemer. Senior (online) marketing & communicatie specialist

 “Ik vond het een prettig en leuk programma met veel tips om de werkdruk te verlagen en stress op je werk te verminderen. Er zat een duidelijke opbouw in het programma en middels de video’s en opdrachten ook heel goed te doen om het geleerde meteen in praktijk te brengen. Ik raad het elke ondernemer (en medewerker) aan.”
Jan Boesten; ondernemer. Gepassioneerd filmmaker | Introducing Gallery

Leuke , prettige en zeer leerzame training. Je krijgt goede tips om meer overzicht en rust te krijgen in je werk en privé !Je leert rustmomenten te bouwen in je werkdag en gestructureerder te werk te gaan met je agenda! Kortom echt een aanrader dit programma!

Corine Niezen; Financieel medewerkster Boekhouding RIVM

“Ik heb onlangs het IN CONTROL programma gevolgd. Het programma was duidelijk en logisch opgezet en zelfs door maar een paar video’s per dag te bekijken en de tips te implementeren heeft het me veel rust en tijd opgeleverd. Ik weet nu goed waar ik me op moet richten en heb een paar belangrijke keuzes kunnen maken. Ik vond het fijn om de zaken waar ik tegenaan liep te kunnen bespreken tijdens de calls. Een mooi programma en zeker een aanrader voor elke ondernemer die weer IN CONTROL wil zijn.”

Mei Yang; onderneemster. Project manager

“Het ‘In Control’ programma heeft me enorm geholpen in het efficient organiseren van mijn werkdag en het focussen op doelen.
Het programma bestaat uit een hele goede basis, met daar overheen een maatwerklaag, persoonlijk afgestemd op mij en mijn functie. @Eva Rietbroek is als trainer heel geduldig, concreet en vriendelijk.

De in mijn ogen redelijke prijs verdien je snel terug in verruimde effectiviteit en een minder opgejaagd gevoel. 

Maryvonne Kurris, onderneemster bij KURRIScoaching en Teammanager Gebiedsteam Utrecht Zuidwest Altrecht

Wat krijg je?

 • Een persoonlijke intake om te kijken waar jij tegenaan loopt. Deze intake (half uur) is voorafgaand aan de eerste persoonlijke begeleidingssessie. 
 • Toegang tot de online omgeving met vijf modules met ruim 90 video’s, checklists en opdrachten die je in je eigen tempo kunt bekijken
 • Vier keer twee uur persoonlijke begeleiding op de werkplek (in een straal van een half uur vanaf Amersfoort gerekend. Mocht de locatie verder zijn wordt de aanvullende reistijd in rekening gebracht).
 • Twee bonusmodules
 • De EEVVAA methode (de pdf én de video’s)

Wat leer je tijdens dit programma

 • Hoe je blijvend rust in je hoofd ervaart en geen chaos
 • Slim omgaan met je ideale klanten en je ideale producten
 • Je doelen slim scherp krijgen en ze met minder moeite bereiken (hier ga je ook veel tijd besparen)
 • Mijn eigen methode; de EEVVAA methode waarmee je alle doelen, taken en problemen op een gestructureerde manier kunt aanpakken
 • De 35+ slimste manieren om snel tijd te besparen en je minimaal 1 uur per dag aan tijd bespaard (dat is omgerekend naar euro’s €12.000 op jaarbasis!). En dit is echt als je niet je best doet en het minimale gaat implementeren. Als je echt aan de slag gaat met alle tips kan het je uren per dag aan tijd opleveren!
 • 7 stappen om gestructureerd je mail en andere zaken op te pakken (en nooit meer wat te vergeten) (hier ga je ook veel tijd besparen)
 • Hoe je taken en werkzaamheden structureren zodat je blijvend inzicht hebt en houdt
 • Nee zeggen, effectief communiceren en delegeren
 • Voorbereiden, plannen, organiseren & prioriteren kun je leren
 • 7 manieren om uitstelgedrag te voorkomen
 • En nog veel meer.

Wanneer het jou uitkomt & met offline begeleiding.

Je bent druk, dat weet ik. Dus een hele dag training of zelf meerdere dagen vind je niet handig. Maar op zich, de persoonlijke feedback op jouw specifieke “problemen” is natuurlijk wel heel kostbaar. 

DAAROM…biedt deze training het beste van twee werelden. Je kan de training online volgen wanneer het jou uitkomt en in jouw tempo (ik zorg er wel voor dat je in actie blijft hoor, geen uitstelgedrag) EN je krijgt 4 x 2 uur begeleiding op jouw werkplek.
In no time heb jij weer orde en structuur. Rust in je hoofd en tijd over om te kunnen focussen wat voor jou en jouw klanten belangrijk is!

Slimme modules & video’s, checklists

Het IN CONTROL online programma bestaat uit vijf hoofdmodules. Die bestaan uit verschillende video’s (ongeveer 90) en een werkboek, met opdrachten, checklists, slimme schema’s, die je in jouw eigen tempo doorloopt:
Module 1: FREE YOUR MIND: hoe krijg je rust in je hoofd
Module 2: CLIENT FOCUS: stel de klant centraal en hoe ga je slim om met jouw ideale klanten
Module 3: SET YOUR GOALS: over slimme doelen stellen
Module 4: SAVE TIME & MONEY (TIME MANAGEMENT): alles wat met het slimmer omgaan van je tijd te maken heeft komt hier aan de orde (zoals uitstelgedrag, motivatie, plannen en organiseren, grenzen stellen, nee zeggen, prioriteiten stellen etc)
Module 5: SMART WITH MAIL AND OTHER TASKS: hoe ga je slim om met je dagelijkse dosis e-mails en andere taken die binnenkomen op een dag. Hier leer je onder andere hoe je je berichten snel, eenmalig scant, je inbox leeg houdt en heel veel meer.
De training is opgebouwd volgens de EEVVAA methode; een super slimme en makkelijke methode om doelen te bereiken, problemen op te lossen. De video’s van de EEVVAA methode en de pdf met alle informatie krijg je uiteraard ook!
Hieronder zie je de verschillende modules en het overzicht.

MODULE 1: FREE YOUR MIND

MODULE 4: SAFE TIME AND MONEY

MODULE 2: CLIENT FOCUS

MODULE 5: SMART WITH MAIL AND OTHER TASKS

MODULE 3: SET YOUR GOALS

OVERZICHT PROGRAMMA MODULES

De investering; die heb je binnen een maand terugverdiend.
(Dus waarom zou je het niet doen?)

De kosten bedragen €1497. (excl. BTW). En die investering verdien je in een kleine maand al terug omdat je meteen tijd (en dus geld) gaat besparen. Door het besparen van tijd maar ook door het verminderen de werkdruk, het voorkomen van werkstress en kosten voor verzuim. Investeer in jezelf (en je medewerkers). Je bent het waard!  Meld je aan via onderstaande button