Slimmer werken met Outlook en Teams e-learning

40 jaar

Slimmer werken ervaring

500+

Tevreden klanten

8,5

Gemiddelde beoordeling

Laat je niet meer leiden door de waan van de dag of je inbox!

Ga aan de slag met deze waardevolle E-learning! Met meer dan 80 uitgebreide video's en waardevolle tips leer je niet alleen hoe je slim omgaat met je mail, maar ontdek je ook de handige functies binnen Outlook en Teams die zorgen voor rust en overzicht. En dat is nog niet alles! Je zult minimaal 1 uur per dag besparen. Waar wacht je nog op? Begin meteen!

Wist je dat de meeste mensen elke 5 minuten hun inbox in Outlook checken en zich constant laten afleiden door mail en meldingen in Teams? Het kan slimmer! Onze E-learning biedt de oplossing. Leer een efficiënte aanpak, laat je niet langer leiden door je mailbox en ontdek de verborgen mogelijkheden van Outlook en Teams. Zo creëer je moeiteloos rust en overzicht in je dagelijkse werkzaamheden. En het beste van alles? Onze E-learning wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,5!

Investeer in jezelf en maak gebruik van onze E-learning om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen.

Wanneer is de e-learning Slimmer werken met Outlook en Teams iets voor jou?

Ontdek onze baanbrekende E-learning voor een efficiënter gebruik van Outlook en Teams! Werk je al jaren met Outlook en Teams, maar wil je nog slimmer werken, minimaal 1 uur per dag besparen en genieten van meer rust, overzicht en structuur? Onze uitgebreide collectie van 75+ video's, die je op je eigen tempo kunt volgen, biedt waardevolle tips om Outlook en Teams optimaal voor jou te laten werken.

Zodra je je aanmeldt, ontvang je direct inloggegevens om aan de slag te gaan. In de E-learning "Slimmer met Outlook en Teams" leer je niet alleen hoe je efficiënt met je mail omgaat, maar ook hoe je alle andere taken en verzoeken die gedurende de dag binnenkomen effectief beheert. Met behulp van de video's kun je direct aan de slag met het slim indelen van je mailbox, het efficiënt behandelen van e-mails, het instellen van regels en nog veel meer. Enkele onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere:

 • Slim verwerken van e-mail en het behouden van overzicht over uitgezette taken
 • Koppelen van e-mails aan taken en afspraken
 • Slim organiseren en indelen van je inbox
 • Gebruikmaken van sneltoetsen en knoppen
 • Het sturen van slimme e-mails met Outlook


 • Behouden van overzicht op verstuurde e-mails en taken
 • Werken met takenlijsten en de agenda
 • Instellen van snelle stappen en regels
 • En nog veel meer...


Daarnaast bevat onze E-learning ook modules voor het slimmer werken met Teams:

 • Een korte rondleiding
 • Basisvaardigheden voor een vliegende start
 • Creëren van overzicht en structuur
 • Optimalisatie voor sneller en slimmer werken
 • Efficiënt vergaderen met Teams
 • Gebruikmaken van slimme apps en links

Wat krijg je als deelnemer?

Slimmer werken met Outlook en Teams e-learning

 • Toegang tot de online leeromgeving met meer dan 80+video's (6,5 uur), opdrachten en formats gedurende 1 jaar
 • Wekelijkse e-mailopdrachten gedurende 13 weken om actief aan de slag te gaan
 • Certificaat van voltooiing na afloop
 • De kosten €437 (excl BTW) heb je er zo uit door alle besparing in tijd die het je gaat opleveren

Wat levert het je op?

 • Minimaal 1 uur tijdsbesparing per dag, met nog grotere besparingen bij toepassing van alle tips
 • Slim en efficiënt omgaan met je e-mail, inbox en Teams-functionaliteiten
 • Volledig benutten van de slimme mogelijkheden binnen Outlook en Teams, waardoor je e-mails snel verwerkt, nooit meer iets kwijtraakt en tijdig reageert
 • Grip en overzicht op je mailbox, taken en werkzaamheden, waardoor je betere keuzes kunt maken en prioriteiten kunt stellen zonder de waan van de dag of je mailbox te laten overheersen
 • Een lege inbox, rust in je hoofd en minder stress
 • Uitgebreide uitleg waarmee je direct zelf aan de slag kunt om het geleerde in de praktijk te brengen
 • Tevreden medewerkers en klanten, doordat jij IN CONTROL bent, overzicht hebt en nooit meer een afspraak of actie vergeet

Terugverdiend binnen 1 week! Bespaar minimaal 1 uur per dag.

De e-learning Slimmer werken met Outlook en Teams verdient zichzelf snel terug. Vanaf het moment dat je de eerste video's volgt en ze implementeert, begin je al tijd te besparen. Als je geen extra inspanning levert, bespaar je al 1 uur per dag. Reken maar uit.

Investeer 1 uur per week in je persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling.

Je haalt het maximale uit de e-learning als je daadwerkelijk tijd en energie wilt investeren. Als je ander gedrag wilt aanleren, is dat noodzakelijk. Daarom is het belangrijk dat je de eerste weken minimaal 1 uur per week aan de e-learning besteedt, zodat je er het meeste uit kunt halen.

De online omgeving is zo opgezet dat je begint met een video en vervolgens een nieuwe video of opdracht volgt. Dus als je kunt Netflixen, kun je dit ook.

De video's hebben een totale duur van ongeveer 6,5 uur. Het implementeren van de tips en tricks vergt naar schatting nog eens 6 tot 7,5 uur. Voor het beste resultaat raden we aan om ongeveer een uur per week gedurende drie maanden in te plannen voor deze e-learning.


Wil je ook je timemanagementvaardigheden verder ontwikkelen en uitgebreide 1-op-1 coaching ontvangen? Bekijk dan ons IN CONTROL-programma, bestaande uit 9 modules, waarvan "Slimmer werken met Outlook en Teams" er twee zijn.

Zij volgden de e-learning Slimmer werken met Outlook en Teams

In minder tijd meer omzet!

In de afgelopen weken heb ik de e learning ‘Slimmer werken met Outlook’ van Eva Rietbroek gedaan. Tijdens mijn werk gebruik ik Outlook, dat in het leven is geroepen om e-mail verkeer in goede banen te leiden, de hele dag aan één stuk door. Daar gaat dus best wat tijd in zitten.

Ik had echter voor ik Eva leerde kennen nog nooit van zo’n training gehoord. Was er ook niet naar op zoek, want hoe ingewikkeld kan Outlook nu zijn

Nou, nadát ik de training had gevolgd was Outlook inderdaad ook niet meer ingewikkeld voor mij. Door de training leerde ik dat Outlook heel veel mogelijkheden heeft om efficiënter te werken die ik daarvoor nog niet kende. Maar de training van Eva bood mij daarnaast ook nog heel veel tips en tricks om de faciliteiten in Outlook die ik al wel gebruikte, zoveel efficiënter en ook doeltreffender te doen dat ik daarmee sneller kan werken en ook beter. …..

Om even één mooi voorbeeld te noemen: het aanmaken van templates voor het
beantwoorden van veel gestelde vragen per mail.
Ik heb deze templates aangemaakt i.s.m. een tekstschrijver waardoor ik nu vlot en op een hele goede manier deze veelgestelde vragen beantwoord. Het resultaat? In minder tijd meer omzet. En dat wil iedereen wel, toch?

Eva, bedankt voor je topproduct!

Arthur Stuivenberg - eigenaar Natural Mood Makers (cijfer 9)

Je bent nooit te oud om te leren!

Ken je dat, dat je je mailbox opent en weer schrikt van het aantal ongelezen berichten en daarnaast nog zoveel to do’s in je hoofd hebt zitten voor de aankomende dagen? Dat je voor jezelf even het overzicht kwijt bent waar je moet beginnen? Kortom dat je nog veel kunt leren op het gebied van effectief omgaan met je werktijd.

Voor mij was dit vorig jaar zeker het geval, en hoorde ik Eva Rietbroek van Inzicht in orde pitchen over slimmer werken met outlook. Dit is de stap die ik moet maken, om meer structuur in mijn diverse mailaccounts in te richten met als doel rust te creëren in zowel mijn hoofd als in mijn agenda.
Dank Eva voor je superhandige, praktische maar vooral leerzame e-­learning lesprogram! Outlook heeft meer dan ik wist; nu zijn niet alleen mijn diverse mailaccounts overzichtelijker ingedeeld, ook maak ik tegenwoordig gebruik van de takenlijst en de agenda en last but not least: het aantal ongeopende berichten is iedere ochtend laag.

Tja zo zie je maar: je bent nooit te oud om te leren, en zoals een oude salestijger ooit zei: je moet niet harder maar slimmer werken!
Slimmer werken met outlook, een super handig e-learning program en daarom een aanrader voor iedereen die effectief met zijn tijd wil omgaan!

Fons Tünnissen RV - eigenaar FONS & WIJN (cijfer 9)

Eigen tempo bepalen!

Ik het de-learning Slimmer werken met Outlook en Teams als fijn ervaren.
Het fijne ervan was dat je je eigen tempo kan bepalen en de filmpjes vaak genoeg kunt terugkijken, om de oefeningen te maken.

Prima training om met minder tijd meer werk efficiënter te kunnen verrichten.
De Feedback van Eva Rietbroek heb ik als zeer fijn ervaren.  Eva is een fijne trainer die ook goed naar je luistert om je te helpen bij de knelpunten. De e-learning is een aanrader om te volgen.

Margriet Mahesh, project medewerkster bij KPN (cijfer 8)

Ook zij volgden de e-learning SLIMMER WERKEN MET OUTLOOK EN TEAMS

Allerlei handige dingen!

Week na week hoorde ik het: slimmer werken, meer doen in minder tijd. Slimmer werken met Outlook. Die wilde ik ook weleens proberen, de e-learning van Eva Rietbroek van Inzicht In Orde.
Ik moet zeggen dat er inder­daad allerlei handige dingen te leren waren over Outlook. 

Zo worden nu alle mailtjes met het woord factuur erin rood en komen alle mails met de woorden  ‘Ik hoor het graag’, in een mapje Antwoord-Vraagteken. En ik heb al meteen die pushberichten van nieuwe mails uitgezet, zodat ik niet afgeleid word en alleen mijn nieuwe mails zie als ik daar voor kies.

De filmpjes van Eva zijn heel helder, prettig uitgelegd met duidelijke voorbeelden en structuur. Zo word je door het hele programma heen geleid en kun je alle tips meteen in je ei­gen Outlook bekijken en toe­passen.  Ik blijf een verstokt papiergebruiker, dus de taken en de agenda ga ik toch echt niet ge­bruiken, maar heb ik ook wat handige dingen over opgestoken.

Als gebruiker kan ik nu het werk van Eva nog beter aanbevelen. Wil je rust in je hoofd, meer structuur en meer doen in minder tijd, dan ben je bij Eva Rietbroek in goede handen! 

Hanneke Kiel-de Raadt - eigenaar Boekportret.nl (cijfer 8,5)

Slimmer en sneller!

Ik vond het een handige training met veel praktische tips die voor mij echt werken om slimmer (en vooral sneller) met Outlook en Teams te werken.


Ik heb een lijstje gemaakt van de meest handige tips. Die bekijk ik om de zoveel tijd en dan gebruik ik er weer een paar. 

Marian Willems - Claessen Senior Financial Accountant bij Santander Consumer Finance Benelux (cijfer 8)

Goed en praktisch!

Goede en praktische training. De besproken theorie kan gelijk in de praktijk geïmplementeerd worden.

Frank Rassin, incident Coordinator bij KPN Corporate Market (cijfer 8,5)

Samengevat de "Slimmer werken met Outlook en Teams" e-learning

Slimmer werken met Outlook en Teams e-learning

 • Toegang tot de online leeromgeving met meer dan 80 +video's (6,5 uur), opdrachten en formats gedurende 1 jaar
 • Wekelijkse e-mailopdrachten gedurende 13 weken om actief aan de slag te gaan
 • Certificaat van voltooiing na afloop
 • De kosten €437 (excl BTW) heb je er zo uit door alle besparing in tijd die het je gaat opleveren

De e-learning "Slimmer werken met Outlook en Teams" wordt onder andere aangeboden bij: