Slimmer nee zeggen e-learning

40 jaar

Slimmer werken ervaring

500+

Tevreden klanten

8,5

Gemiddelde beoordeling

Waarom een e-learning over nee zeggen?

Wist je dat ongeveer 75% van de Nederlanders moeite heeft met nee zeggen? Vrouwen over het algemeen wat meer dan mannen. Nee zeggen tegen op het werk, tegen je baas, een collega. Tegen een afspraak, een vraag tussendoor, een extra project, overwerken. Dus je bent niet de enige. Want we zijn van nature geneigd om mensen te helpen. En ja is vaak een sociaal wenselijk antwoord.  


Hierdoor kan het voorkomen dat je vaak je eigen deadlines niet haalt of niet aan je eigen werkzaamheden toekomt. Of met werkzaamheden bezig bent die helemaal niet tot jouw taken en verantwoordelijkheden horen. Je je in allerlei bochten wringt en jezelf keer op keer teleurstelt.  Maar weet je dat, wanneer je moeite hebt met het aangeven van grenzen en voor jezelf op te komen en dus geen nee zegt, je een grotere kans hebt op meer werkdruk, werkstress en een burn-out?


Deze e learning slimmer nee zeggen gaat je helpen om structureel, de rest van je leven, bewust nee te zeggen. Het doel van deze e learning is dat nee zeggen een nieuwe gewoonte wordt.

E learning Slimmer nee zeggen

Hierom is de e-learning Slimmer nee zeggen iets voor jou!

Ontdek de kracht van Slimmer Nee Zeggen met onze e-learning en voorkom overbelasting en burn-out! Wist je dat 75% van de Nederlanders moeite heeft met nee zeggen? Speciaal voor jou hebben we een e-learning ontwikkeld om structureel, de rest van je leven, bewust nee te zeggen.

Leer effectieve manieren om bewust en slim nee te zeggen tegen taken en verzoeken die op een dag binnenkomen. Laat je inspireren door interviews met succesvolle mensen die (nu) nee kunnen zeggen en krijg nieuwe inzichten en inspiratie. Ontwikkel de juiste mindset en vergroot je vermogen om grenzen aan te geven.

De e-learning bestaat uit 40 korte video's met praktische tips die je direct kunt implementeren. Leer nee zeggen aan de hand van voorbeeldzinnen en laat je inspireren door motiverende quotes. Daarnaast krijg je toegang tot praktische oefeningen en veel andere slimme tips en inzichten.

Door deze e-learning te volgen, leer je niet alleen nee zeggen, maar ontwikkel je ook de vaardigheden om je grenzen aan te geven, assertief te zijn en voor jezelf op te komen. Dit leidt tot meer rust, tijd en energie, verhoogd zelfvertrouwen en respect, en een vermindering van werkdruk, werkstress en de kans op een burn-out.

Tijdens de e-learning Slimmer Nee Zeggen, die je op je eigen tempo kunt volgen, zul je direct de meerwaarde ervaren. Leer nee zeggen en ontwikkel vaardigheden om je grenzen aan te geven, assertief te zijn en voor jezelf op te komen. Dit resulteert in meer rust, tijd en energie in je leven.

Met de geleerde technieken en inzichten zul je merken dat je zelfvertrouwen groeit en je meer respect krijgt van anderen. Je zult minder last hebben van werkdruk, werkstress en de kans op een burn-out wordt aanzienlijk verkleind.

De investering in tijd is beperkt tot ongeveer 1 uur per week gedurende 5 weken. Door deze gerichte tijdsinvestering kun je het beste resultaat behalen en de opgedane kennis direct in de praktijk brengen.

Stop met jezelf in allerlei bochten wringen en teleurstellen. Neem controle over je eigen leven, leer bewust nee zeggen en creëer ruimte voor datgene wat echt belangrijk is. Meld je nu aan voor de e-learning Slimmer Nee Zeggen en ervaar de positieve veranderingen die het met zich meebrengt.

Wat krijg je als deelnemer?

 •  Online leeromgeving met meer dan 40 +video's (6,5 uur), opdrachten en formats gedurende 1 jaar
 • Wekelijkse e-mailopdrachten gedurende 13 weken om actief aan de slag te gaan
 • Certificaat van voltooiing na afloop
 • De kosten €217 (excl BTW) heb je er zo uit door alle besparing in tijd die het je gaat opleveren
 • Je krijgt ook toegang tot de video’s en pdf van de EEVVAA-methode.  De EEVVAA-methode is een methode die iedereen kan gebruiken om op gestructureerde wijze bijvoorbeeld slim en snel doelen te bereiken en continu te blijven verbeteren

Wat leer je?

  De e learning Slimmer nee zeggen bestaat uit 40 korte video’s met slimme tips die je meteen kunt implementeren. Al na de eerste video’s ga je verschil merken. Tenminste, als je ook het geleerde gaat implementeren want dat is natuurlijk wel nodig. Het gaat om gedragsverandering.

  Tijdens deze e learning krijg je tools voor het leven die je zakelijk en privé kunt gebruiken. In het kader van een leven lang leren heel waardevol dus. Je:
 • Leert verschillende manieren om bewust en slim nee te zeggen tegen taken en verzoeken die op een dag binnenkomen
 • Krijgt inspiratie en nieuwe inzichten door het interview met verschillende mensen die wel nee en geen nee kunnen zeggen
 • Krijgt de juiste mindset waardoor het makkelijker is om nee te zeggen
 • Krijgt veel voorbeelden om nee te zeggen
 • Krijgt inspiratie en nieuwe inzichten door de inspirerende nee zeggen quotes. Een bekende quote is bijvoorbeeld “nee zeggen tegen een ander is ja zeggen tegen jezelf”
 • Leert nee zeggen middels de vele voorbeeldzinnen die je kunt gebruiken
 • Krijgt veel praktische oefeningen waar je meteen mee aan de slag kan
 • En nog veel meer andere slimme tips, overtuigingen en inzichten om nee te zeggen

Wat levert het je op?

 • Leert nee zeggen
 • Leert je grenzen aangeven, assertief te zijn en voor jezelf op te komen
 • Veel meer rust, tijd en energie 
 • Meer zelfvertrouwen en respect
 • Minder werkdruk, werkstress en kleinere kans op een burn-out
 • Veel inzichten waarom je doet wat je doet

Terugverdiend binnen 1 week! Bespaar minimaal 1 uur per dag

De e-learning Slimmer werken nee zeggen verdient zichzelf snel terug. Vanaf het moment dat je de eerste video's volgt en ze implementeert, begin je al tijd te besparen. Je gaat namelijk namelijk bepaalde werkzaamheden, die je eerst wel deed,  niet meer doen. Reken maar uit.

Investeer 1 uur per week in je persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling.

Je haalt het maximale uit de e-learning als je daadwerkelijk tijd en energie wilt investeren. Als je ander gedrag wilt aanleren, is dat noodzakelijk. Daarom is het belangrijk dat je de eerste weken minimaal 1 uur per week aan de e-learning besteedt, zodat je er het meeste uit kunt halen.

De online omgeving is zo opgezet dat je begint met een video en vervolgens een nieuwe video of opdracht volgt. Dus als je kunt Netflixen, kun je dit ook.

De video's hebben een totale duur van ongeveer 2 uur. Het implementeren van de tips en tricks vergt naar schatting nog eens 2 tot 3 uur. Voor het beste resultaat raden we aan om ongeveer een uur per week gedurende een maand in te plannen voor deze e-learning.


Wil je ook je timemanagementvaardigheden verder ontwikkelen en uitgebreide 1-op-1 coaching ontvangen? Bekijk dan ons IN CONTROL-programma, bestaande uit 8 modules, waarvan "Slimmer nee zeggen" er één is.

Samengevat de "Slimmer nee zeggen" e-learning

Wat krijg je bij de e-learning slimmer nee zeggen

 • Online leeromgeving met meer dan 40 +video's (6,5 uur), opdrachten en formats gedurende 1 jaar
 • Wekelijkse e-mailopdrachten gedurende 13 weken om actief aan de slag te gaan
 • Certificaat van voltooiing na afloop
 • De kosten €217 (excl BTW) heb je er zo uit door alle besparing in tijd die het je gaat opleveren
 • Je krijgt ook toegang tot de video’s en pdf van de EEVVAA-methode.  De EEVVAA-methode is een methode die iedereen kan gebruiken om op gestructureerde wijze bijvoorbeeld slim en snel doelen te bereiken en continu te blijven verbeteren
 • Tijdsinvestering: 18 uur

De e-learning "Slimmer nee zeggen" wordt onder andere aangeboden bij: