hierIN CONTROL Quickstart

Laat jij je leiden door de waan van de dag?

 Zou je graag wat meer rust, structuur en overzicht willen?

Maak kennis met de IN CONTROL Quickstart
Binnen 1 uur al meer IN CONTROL

40

Jaar slimmer werken-ervaring 

500+

Tevreden klanten

8,5

Gemiddelde beoordeling

Vergeet geen afspraken of taken van je collega's en andere stakeholders meer.

Je hoofd leegmaken

Quickstart naar controle

Timemanagement trics

Slimme Structuur met Outlook

  Tijdwinst in Teams

  Nee is het nieuwe Ja

  Als het over slimmer werken gaat, laat ik geen kans onbenut om efficiëntie naar een hoger niveau te tillen

  "IK GELOOF DAT IEDEREEN SLIMMER KAN WERKEN EN WEER IN CONTROL KAN ZIJN"

  Als Eva Rietbroek van Inzicht In Orde, train ik sinds 2011 ondernemers en hun teams om slim om te gaan met tijd, taken, stress, klanten/producten en processen. Met 13+ jaar marketeerervaring bij bedrijven als Fortis Bank en SNS REAAL begrijp ik als geen ander de kracht van klantgericht werken en het bereiken van duidelijke doelen. Mijn unieke mix van marketingkennis en kennis van slimmer werken helpt ondernemers en hun teams om efficiënt hun doelen te bereiken.

  Als kind was ik al bezig met plannen en organiseren. Zelfs op de basisschool gebruikte ik schema's om mijn taken te beheersen. Bij Jamin perfectioneerde ik winkelprocessen, en ondanks de ziekte van Pfeiffer behaalde ik met mijn planningsvaardigheden mijn examenjaar in 6 VWO.

  Een van mijn grootste successen was mijn driedaagse werkweek als marketeer bij REAAL, terwijl anderen vier dagen zwoegden. Dit stimuleerde me om mijn vaardigheden in slimmer werken verder te ontwikkelen.

  Rust in je hoofd krijg je wél als je weet wat je projecten en taken zijn

  Het hebben van overzicht en structuur is essentieel voor het hebben van een leeg hoofd en meer rust. Zonder een goed overzicht kan je zomaar bezig zijn met zaken die geen prioriteit hebben. Of met taken van anderen. Maar met de kennis van de IN CONTROL Quickstart zet jij de eerste grote stappen en zal je zien dat je al meer rust in je hoofd krijgt en je ook meer energie krijgt.  Zij zijn al in control!

  Waardevol en gezellig!

  “Mijn naam is Michele Willems. Ik heb het IN CONTROL programma gevolgd en mijn coach online was Eva Rietbroek.
  Ik werk bij telecommunicatie van Aruba, SETAR N.V.

  Gedurende alle lessen en tijdens deze moeilijke periode van COVID 19 had Eva echt veel geduld en is de communicatie toch goed met mij gebleven.
  Ik wilde mijn vaardigheden verbeteren op het gebied van slimmer werken en dat is zeker gelukt.

  De video’s hebben mij veel informatie gegeven die ik nu zakelijk en privé kan toepassen .
  Eva was een fijne coach die me veel heeft geleerd.
  Ik zal de training ook bij mijn collega’s onder de aandacht brengen, want ik vond hem heel fijn en waardevol.

  Dank je wel Eva, ik vond de online ZOOM sessies heel waardevol en gezellig. En kom eens een keertje langs bij ons in ARUBA.

  Michele Willems, Customer Service representative, Setar, Aruba ( cijfer 10)

  Meteen implementeren!

  Heel veel aan dit programma gehad zowel op gebied van Outlook als Timemanagement.

  De hele korte video’s zijn heel handig om meteen zaken te implementeren.

  Daarnaast zijn de coachingsessies ook van meerwaarde, omdat je dan met Eva kan kijken wat specifiek handig is voor jou.

  Fijn dat je na elke coachingsessie een korte mail krijgt met hetgeen is besproken en waar je in de komende periode aan kunt werken.

  Ik kan dit programma dan ook van harte aanbevelen.

  Desirée Zuierveld, ÀML analist bij Rabobank (cijfer 9)

  Veel praktische tips!

  Ik werd geleefd door mijn mailbox en kwam onvoldoende toe aan andere werkzaamheden. Hierdoor werkte ik vaak ’s avonds en in het weekend. 

  Dankzij het IN CONTROL programma van Eva Rietbroek heb ik dit kunnen veranderen. De video’s geven je niet alleen veel praktische tips om structuur aan te brengen in je agenda/dagindeling, maar laten je ook nadenken over hoe je zaken anders kunt aanpakken.


  De gesprekken met Eva ondersteunen dat; door de gerichte vragen van Eva leer je nog kritischer naar je handelen te kijken en zie je waar je verbeteringen kunt aanbrengen.


  Met de nieuwe module ‘nee-zeggen’ heb ik ook beter geleerd om mijn grenzen te stellen.  

  Corinne de Jong, medewerker Mens & Organisatie bij VluchtelingenWerk Nederland (cijfer 8)

  Wat je 3 weken volhoudt, raak je nooit meer kwijt

  Quickstart 1

  Overzicht en rust

  Een slimme manier om je hoofd leeg te maken en timemanagement tips.

  Quickstart 2
  Outlook en Teams

  Een aantal slimme functionaliteiten binnen Outlook en Teams.

  Quickstart 3
  Nee zeggen

  Nee is de Nieuwe Ja, laat je inspireren.

  19,95

   Meer controle met de IN CONTROL Quickstart!  - Praktische videolessen

  • 13 videolessen
  • Concrete tips om vandaag al meer IN CONTROL te zijn