Gratis slimmer werken checklist

Werk jij (te) hard of werk jij smart? Ga ook slimmer werken.

Welke ondernemer of medewerker wil dat nou niet, slimmer werken? In deze checklist vind je 20 vragen om te achterhalen of jij slimmer je doelen kunt bereiken en tijd, geld en werkstress kan besparen!

Meteen inzicht na het invullen van de slimmer werken checklist

Je tijd is kostbaar. Elke minuut is er één en die wil je zo slim mogelijk invullen. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in waar jij je op moet focussen als jij je doelen slim wilt bereiken. Waardoor je niet tè hard werkt maar slimmer werkt en ook tijd overhoudt om te genieten van de dingen die naast het werk belangrijk voor je zijn. Nadat je de checklist hebt doorlopen, zie je meteen waar de verbeterpunten zitten. Ik kan je helpen om die aan te pakken.

Leer slimmer werken in plaats van harder

Als trainer kan ik je leren om dagelijks uren te besparen. Als je er niet te veel tijd in steekt levert het je minimaal 1 uur aan tijd op. Ga je er helemaal voor? Dan kan het je werkelijk vele uren opleveren en echt je leven voorgoed veranderen. Aan jou de keuze.

Een paar uur per dag aan tijd besparen. Reken zelf maar even uit hoeveel geld dat is. Je gaat je focussen op hetgeen waar je goed in bent en wat leuk vindt.
Ik geloof niet in meer succes door harder te werken maar in slimmer en efficiënter werken, zodat je meer tijd overhoudt voor innovatie en ontspanning.