Als je al een aantal jaren werkt en je altijd klaar staat dan maken mensen in de organisatie hier gebruik van. Je wordt dan geleefd en kom je niet toe aan je eigen werkzaamheden…  De Outlook tips en Trics zijn erg leerzaam en handig. De filmpjes zijn makkelijk om te volgen en te begrijpen. Feedback krijgen is niet altijd even prettig behalve als je het van Eva krijgt omdat zij dit op een goede prettige manier kan geven. Eva is super duidelijk, geduldig met een focus op resultaat. Het programma en de begeleiding heeft er voor gezorgd dat mijn dag op een behapbare manier ingedeeld is en ik me kan focussen op wat werkelijk belangrijk is. Zeker een aanrader..

Geert Henk de Goede, Consultant bij Forza Consulting (deelnemer IN CONTROL programma op locatie ; juni 2021 , gaf het programma een 8)

Ik werk al bijna 10 jaar met Outlook in mijn verschillende rollen bij de bank, maar heb de afgelopen maanden met de training “In Control voor leidinggevenden” zo ontzettend veel nieuwe fijne tips gekregen. Deze hebben mij geholpen om mijn eigen werkstructuur weer eens even onder de loep te nemen en efficiënter te maken.
De combinatie van de zelfstandig te volgen trainingen met de 1-op-1 coaching waren voor mij heel waardevol. Eva geeft praktische tips en denkt mee over verschillende eigen praktijkvoorbeelden, waardoor de training heel persoonlijk is. 

Margot D' Ancona-Roesink, Head of Young Talent at Rabobank, (deelnemer IN CONTROL programma op locatie; juni 2021 , gaf het programma een 9)

Outlook is cruciaal bij mijn dagelijkse werkzaamheden. Ondanks dat ik redelijk vaardig met de computer ben, had ik niet het gevoel dat ik efficiënt werkte met Outlook. Ik besloot daarom een individuele training te volgen.

Het IN CONTROL online programma van Inzicht in orde voldeed in elk opzicht aan mijn wensen. Met duidelijke video’s en opdrachten, kun je meteen en in je eigen tempo aan de slag.

De 1 op 1 begeleiding heb ik als zeer plezierig ervaren. Eva neemt veel tijd voor de gesprekken en geeft je alle ruimte om vragen te stellen. Daarnaast geeft ze tijdens deze gesprekken tips die op je persoonlijke situatie van toepassing zijn. Inmiddels heb ik alle Outlook tips zowel privé als op het werk toegepast. Dit geeft mij een goed overzicht waardoor ik minder stress en meer rust ervaar. Mijn doel om efficiënter met Outlook te werken heb ik hierdoor bereikt.

Carin Holtman, project assistent bij Publiek Vervoer Groningen Drenthe (deelnemer IN CONTROL programma; mei 2021; cijfer 8 )

Ik heb de afgelopen periode het IN CONTROL programma gevolgd. Hierbij heb ik veel opgestoken door de vele duidelijke video’s en persoonlijke begeleiding die daarbij zaten, vooral over mindfulness, timemanagement en omgaan met Outlook. Een aantal dingen heb ik reeds geïmplementeerd en het is een ongoing proces. Voor mij zaten hier echt veel nuttige tips bij. Ik vond de persoonlijke begeleiding heel goed en ook positief is dat ik nog het hele jaar de video’s kan bekijken als naslagwerk en als referentie (ben ik nog op de goede weg). Kortom, heel tevreden mee.

Bert Scheepers, Delivery Analyst, Rabobank (deelnemer IN CONTROL programma, april 2021, cijfer 8,5)

Voorheen gebruikte ik als mailclient Mozilla Thunderbird, tot volle tevredenheid. Maar
omdat één van mijn opdrachtgevers overging op Office 365, ‘moest’ ik ook over op Outlook.
Negen email boxen had ik vorig jaar. NEGEN. Probeer dat maar eens te managen.
Eva Rietbroek van Inzicht in orde bood al enige tijd de cursus Slimmer werken met Outlook
aan. Zij spreekt van de EEVVAA- methode waarin je oa op gestructureerde wijze slim en snel
je doel kunt bereiken, problemen kunt oplossen en taken slimmer kunt uitvoeren.
Zo leer je hoe je juist NIET moet leven vanuit je mailbox maar slimmer moet gaan werken
door taken aan te maken en deze in te plannen. Momenteel lees ik nog maar 2 a 3 keer per
dag mijn belangrijkste inboxen. Wat ik snel kan beantwoorden doe ik direct, waar ik over na
moet denken, plan ik een taak in. Uiteraard via een snelle stap die je zelf kunt aanmaken.
Wat ook een supermooie aanvulling is, is het maken van ‘snelle onderdelen’. Je kent het wel;
repeterende mails die je steeds weer maakt door copy/paste uit Word of vanuit een oude
mail die je weer moet opzoeken. Dat is verleden tijd; maak éénmalig een snel onderdeel aan
en voeg hem keer op keer direct in je nieuwe mail in. Scheelt een hoop extra werk.
Eva biedt de cursus Slimmer werken met Outlook aan in 6 modules met daarin verschillende
onderwerpen die zij uitlegt via video. Omdat Eva niet alle versprekingen eruit heeft geknipt
is het net alsof ze naast je aan het bureau zit. Heel persoonlijk. Daarnaast kan je tijdens een
1 op 1 zoomsessie alles aan haar vragen. Echt super fijn.
Vooral het maken en inplannen van taken is voor mij een verbetering qua planning. En die
sneller onderdelen maakt het maken van repeterende mails iets snels en eenvoudigs. Dank
je wel Eva voor het Inzicht wat je mij hebt gegeven waardoor ik mijn werk toch net even
weer wat sneller en gestructureerder kan doen.
De cursus Slimmer werken met Outlook is een aanrader dus

Juliette Arts onderneemster bij YesOnline en Patiëntencontact medewerker bij Stichting ALS Nederland (deelnemer Slimmer werken met Outlook; feb 2021 )

Ik het de cursus Slimmer werken met Outlook als fijn ervaren.
Het fijne ervan was dat je je eigen tempo kan bepalen en de filmpjes vaak genoeg kunt terugkijken, om de oefeningen te maken.

Prima training om met minder tijd meer werk efficiënter te kunnen verrichten.
De Feedback van Eva Rietbroek heb ik als zeer fijn ervaren.  Eva is een fijne trainer die ook goed naar je luistert om je te helpen bij de knelpunten. De training is een aanrader om te volgen.

Margriet Mahesh, project medewerkster bij KPN (deelnemer Slimmer werken met Outlook; feb 2021 )

Deze training kwam op mijn pad toen ik midden in een chaotische werkomgeving zat met stress, spoedjes en bergen aan mails. Al na ons eerste coachingsgesprek en het bekijken van de eerste video’s begon ik dingen te veranderen in mijn gedrag en werd het werk vrij snel steeds een beetje overzichtelijker. Nu na 2,5 maand kan ik zeggen dat ik mijn werk kan doen met overzicht en plezier. Regelmatig kijk ik de video’s nog even terug en telkens ontdek ik weer wat nieuws om toe te passen. De investering in de training en coaching is het meer dan waard geweest

Evelien de Boer, Adviseur Wmo bij Professional Partners (deelnemer IN CONTROL programma; dec 2020)

“De training heeft mij veel geholpen en mij veel tools gegeven die ik kan gebruiken in mijn werk. Ik ben nieuw binnen deze afdeling en deze training heeft mij geleerd efficiënt en effectief te werken. De 1 op 1 ervaring met de coach was heel positief en geeft een personal touch.

Erwin Ras, Customer Accountmanager medium, Setar, Aruba, (deelnemer IN CONTROL programma juli 2020, cijfer 10)

“Mijn naam is Michele Willems. Ik heb de e-Learning IN CONTROL gevolgd en mijn coach online was Eva Rietbroek.
Ik werk bij telecommunicatie van Aruba, SETAR N.V.

Gedurende alle lessen en tijdens deze moeilijke periode van COVID 19 had Eva echt veel geduld en is de communicatie toch goed met mij gebleven.
Ik wilde mijn vaardigheden verbeteren op het gebied van slimmer werken en dat is zeker gelukt.

De video’s hebben mij veel informatie gegeven die ik nu zakelijk en privé kan toepassen .
Eva was een fijne coach die me veel heeft geleerd.
Ik zal de training ook bij mijn collega’s onder de aandacht brengen, want ik vond hem heel fijn en waardevol.

Dank je wel Eva, ik vond de online ZOOM sessies heel waardevol en gezellig. En kom eens een keertje langs bij ons in ARUBA.

Michele Willems, Customer Service representative, Setar, Aruba, (deelnemer IN CONTROL programma juni 2020, cijfer 10)

“Het ‘In Control’ programma heeft me enorm geholpen in het efficient organiseren van mijn werkdag en het focussen op doelen.
Het programma bestaat uit een hele goede basis, met daar overheen een maatwerklaag, persoonlijk afgestemd op mij en mijn functie. @Eva Rietbroek is als trainer heel geduldig, concreet en vriendelijk.

De in mijn ogen redelijke prijs verdien je snel terug in verruimde effectiviteit en een minder opgejaagd gevoel. 

Maryvonne Kurris, onderneemster bij KURRIScoaching en Teammanager Gebiedsteam Utrecht Zuidwest Altrecht (deelnemer IN CONTROL programma, mei 2020, cijfer 10)

Leuke , prettige en zeer leerzame training. Je krijgt goede tips om meer overzicht en rust te krijgen in je werk en privé !Je leert rustmomenten te bouwen in je werkdag en gestructureerder te werk te gaan met je agenda! Kortom echt een aanrader dit programma!

Corine Niezen; Financieel medewerkster Boekhouding RIVM (deelnemer IN CONTROL programma juni 2020, cijfer 8)

Prima programma om met minder tijd meer werk te kunnen verrichten (efficiënter) en daarbij ook de zo belangrijke rustmomenten in te bouwen om scherp te blijven. Echt een aanrader.

Jouke de Haas; ondernemer. Senior (online) marketing & communicatie specialist (deelnemer IN CONTROL programma)

 “Ik vond het een prettig en leuk programma met veel tips om de werkdruk te verlagen en stress op je werk te verminderen. Er zat een duidelijke opbouw in het programma en middels de video’s en opdrachten ook heel goed te doen om het geleerde meteen in praktijk te brengen. Ik raad het elke ondernemer (en medewerker) aan.”

Jan Boesten; ondernemer. Gepassioneerd filmmaker | Introducing Gallery (deelnemer IN CONTROL programma, cijfer 9)

“Ik heb onlangs het IN CONTROL programma gevolgd. Het programma was duidelijk en logisch opgezet en zelfs door maar een paar video’s per dag te bekijken en de tips te implementeren heeft het me veel rust en tijd opgeleverd. Ik weet nu goed waar ik me op moet richten en heb een paar belangrijke keuzes kunnen maken. Ik vond het fijn om de zaken waar ik tegenaan liep te kunnen bespreken tijdens de calls. Een mooi programma en zeker een aanrader voor elke ondernemer die weer IN CONTROL wil zijn.”

Mei Yang; onderneemster. Project manager (deelnemer IN CONTROL programma, cijfer 9)

Ben je op zoek naar iemand die structuur in organisaties kan brengen dan ben je bij Eva en Inzicht in Orde op de juiste plek. Samenwerken met Eva betekent kritisch reflecteren op prioriteiten, planmatig te werk gaan, processen stroomlijnen, systemen op orde brengen, maar dan altijd met een focus op de klant. Een mooie aanvulling voor organisaties die ‘Inzicht en Orde’ willen bereiken in hun klantgerichte omgeving, een waardevolle bijdrage voor business succes.

Karoline Wiegerink, Director PvKO

Het zal wel! Dat bedacht ik mij bij onze eerste kennismaking. Maar toch ook enorm nieuwsgierig, mijn gevoel zei doen!
Tijdens een eerste intensieve sessie hielp Eva mij om een paar keuzes te maken om weer rust in mijn hoofd, orde en netheid op en rond mijn werkplek en mailbox te krijgen. Deze eerste sessie gaf mij al een enorme ‘boost’ en vol enthousiasme kon ik doorpakken. De tweede korte sessie diende enkel als bevestiging dat ik op de juiste weg was beland.
Eva is nu samen met onze overige kantoormedewerkers aan de slag. Want ja, zo iemand kan ik hun toch echt niet onthouden.
Het unieke van Eva, zij beheerst een ideale mix van marketing, processen en organiseren als geen ander. Daarnaast is zij een zeer deskundig, prettig open persoon en daardoor vanaf de eerste minuut volledig vertrouwen geniet.
Tja, één uur tijdswinst per dag is geslaagd en door het nieuwe werken is er rust in mijn hoofd ontstaan om mij volledig te kunnen focussen op het ondernemen. Bedankt!

Ruud Miggels, Directie ACN

Beste Eva,
Tevreden klanten, minder werkstress, tijd en geld besparen. Wat een belofte op je website! Welke ondernemer wil dat nou niet?
Ik ben een aantal maanden terug de uitdaging aangegaan. Grip op administratie en belastingen levert tevreden klanten op. Hoe dan tijd en geld besparen En minder werkstress ?
Onze uitdaging: grip op zaken van de klant gaan hand in hand met grip op mijn eigen werkzaamheden, taken en verantwoordelijkheden. In het dagelijks werk wil ik rust blijven uitstralen, het overzicht behouden, voldoende ruimte hebben om kansen te zien en e realiseren.
Het succes komt je niet aanwaaien met Eva. Vanaf het moment dat ze bij je binnen stapt, ziet ze van alles, luistert ze goed, zet ze je aan het denken en nog meer aan het werk. De vragen: Hoe doe je dit?, waarom doe je dit? Hoe ziet het eruit? lijken eenvoudig, Zijn soms best confronterend en uitdagend. De antwoorden zijn maatwerk!
Eva, je hebt me uitgedaagd heldere doelen te stellen, concrete acties te benoemen en continue het werk en de tijd te onderhouden. Kortom mijn gedrag beïnvloed om effectiever en efficiënter te zijn, zodat ik mijn doelstellingen beter kan realiseren.
Mijn hartelijke dank voor je geduld en inzet. Je maakt de belofte geheel waar. Ik kan je van harte aanbevelen. Inzicht in orde voor grip op agenda en productiviteit.

Peter Rijsdijk; mijnboekhouder.nl