Prima programma om met minder tijd meer werk te kunnen verrichten (efficiënter) en daarbij ook de zo belangrijke rustmomenten in te bouwen om scherp te blijven. Echt een aanrader.

Jouke de Haas; ondernemer. Senior (online) marketing & communicatie specialist

 “Ik vond het een prettig en leuk programma met veel tips om de werkdruk te verlagen en stress op je werk te verminderen. Er zat een duidelijke opbouw in het programma en middels de video’s en opdrachten ook heel goed te doen om het geleerde meteen in praktijk te brengen. Ik raad het elke ondernemer (en medewerker) aan.”

Jan Boesten; ondernemer. Gepassioneerd filmmaker | Introducing Gallery

Leuke , prettige en zeer leerzame training. Je krijgt goede tips om meer overzicht en rust te krijgen in je werk en privé !Je leert rustmomenten te bouwen in je werkdag en gestructureerder te werk te gaan met je agenda! Kortom echt een aanrader dit programma!

Corine Niezen; Financieel medewerkster Boekhouding RIVM

“Ik heb onlangs het IN CONTROL programma gevolgd. Het programma was duidelijk en logisch opgezet en zelfs door maar een paar video’s per dag te bekijken en de tips te implementeren heeft het me veel rust en tijd opgeleverd. Ik weet nu goed waar ik me op moet richten en heb een paar belangrijke keuzes kunnen maken. Ik vond het fijn om de zaken waar ik tegenaan liep te kunnen bespreken tijdens de calls. Een mooi programma en zeker een aanrader voor elke ondernemer die weer IN CONTROL wil zijn.”

Mei Yang; onderneemster. Project manager

“Het ‘In Control’ programma heeft me enorm geholpen in het efficient organiseren van mijn werkdag en het focussen op doelen.
Het programma bestaat uit een hele goede basis, met daar overheen een maatwerklaag, persoonlijk afgestemd op mij en mijn functie. @Eva Rietbroek is als trainer heel geduldig, concreet en vriendelijk.

De in mijn ogen redelijke prijs verdien je snel terug in verruimde effectiviteit en een minder opgejaagd gevoel. 

Maryvonne Kurris, onderneemster bij KURRIScoaching en Teammanager Gebiedsteam Utrecht Zuidwest Altrecht

Ben je op zoek naar iemand die structuur in organisaties kan brengen dan ben je bij Eva en Inzicht in Orde op de juiste plek. Samenwerken met Eva betekent kritisch reflecteren op prioriteiten, planmatig te werk gaan, processen stroomlijnen, systemen op orde brengen, maar dan altijd met een focus op de klant. Een mooie aanvulling voor organisaties die ‘Inzicht en Orde’ willen bereiken in hun klantgerichte omgeving, een waardevolle bijdrage voor business succes.

Karoline Wiegerink, Director PvKO

Het zal wel! Dat bedacht ik mij bij onze eerste kennismaking. Maar toch ook enorm nieuwsgierig, mijn gevoel zei doen!
Tijdens een eerste intensieve sessie hielp Eva mij om een paar keuzes te maken om weer rust in mijn hoofd, orde en netheid op en rond mijn werkplek en mailbox te krijgen. Deze eerste sessie gaf mij al een enorme ‘boost’ en vol enthousiasme kon ik doorpakken. De tweede korte sessie diende enkel als bevestiging dat ik op de juiste weg was beland.
Eva is nu samen met onze overige kantoormedewerkers aan de slag. Want ja, zo iemand kan ik hun toch echt niet onthouden.
Het unieke van Eva, zij beheerst een ideale mix van marketing, processen en organiseren als geen ander. Daarnaast is zij een zeer deskundig, prettig open persoon en daardoor vanaf de eerste minuut volledig vertrouwen geniet.
Tja, één uur tijdswinst per dag is geslaagd en door het nieuwe werken is er rust in mijn hoofd ontstaan om mij volledig te kunnen focussen op het ondernemen. Bedankt!

Ruud Miggels, Directie ACN

Beste Eva,
Tevreden klanten, minder werkstress, tijd en geld besparen. Wat een belofte op je website! Welke ondernemer wil dat nou niet?
Ik ben een aantal maanden terug de uitdaging aangegaan. Grip op administratie en belastingen levert tevreden klanten op. Hoe dan tijd en geld besparen En minder werkstress ?
Onze uitdaging: grip op zaken van de klant gaan hand in hand met grip op mijn eigen werkzaamheden, taken en verantwoordelijkheden. In het dagelijks werk wil ik rust blijven uitstralen, het overzicht behouden, voldoende ruimte hebben om kansen te zien en e realiseren.
Het succes komt je niet aanwaaien met Eva. Vanaf het moment dat ze bij je binnen stapt, ziet ze van alles, luistert ze goed, zet ze je aan het denken en nog meer aan het werk. De vragen: Hoe doe je dit?, waarom doe je dit? Hoe ziet het eruit? lijken eenvoudig, Zijn soms best confronterend en uitdagend. De antwoorden zijn maatwerk!
Eva, je hebt me uitgedaagd heldere doelen te stellen, concrete acties te benoemen en continue het werk en de tijd te onderhouden. Kortom mijn gedrag beïnvloed om effectiever en efficiënter te zijn, zodat ik mijn doelstellingen beter kan realiseren.
Mijn hartelijke dank voor je geduld en inzet. Je maakt de belofte geheel waar. Ik kan je van harte aanbevelen. Inzicht in orde voor grip op agenda en productiviteit.

Peter Rijsdijk; mijnboekhouder.nl