Jij slimmer en succesvoller werken, de kinderen in Gambia kans op een beter leven.

Klanten van Inzicht in orde dragen bij aan een beter leven voor kinderen in Gambia, één van de 10 armste landen ter wereld. Want van elke factuur stop ik 3% in het Gambia-potje, waarmee ik de stichting Maladah Gambia steun. Dat lijkt misschien niet veel. Maar als je bedenkt dat iemand met een redelijke baan, voor een fulltime functie € 50 per maand verdient, kan je al snel veel betekenen. Een online training levert alweer zo’n € 40,- op.

Voor € 70,00 per jaar kan een leerling al één van de 9 klassen van het kleuter- en basisonderwijs doorlopen. Eens per jaar maak ik een bedrag over naar de Stichting Maladah Gambia. Zij selecteren de kinderen die door Inzicht in orde worden gesteund.

Op die manier lever ik een bijdrage door te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben, namelijk ondernemers en hun medewerkers te trainen slim en zonder stress hun doelen te bereiken. En kan jij slimmer je eigen doelen behalen en hebben de kinderen in Gambia grotere kans op een betere toekomst.

Waarom Gambia?

Sinds een paar jaar gaan we met het gezin naar Gambia op vakantie. We combineren vakantie met het helpen op een school in de regio. De mensen hebben er weinig geld, maar zijn zo vriendelijk, gastvrij, willen alles met je delen en zijn zo dankbaar voor hetgeen ze wél hebben. En ook al hebben ze weinig, toch willen ze je kinderen perse die houten beeldjes geven, geven ze je speciale armbandjes met je initialen en laten ze voor de hele familie speciale Gambia outfits maken…….

Aan plannen en organiseren heb je niets in Gambia, dus dat betekent voor mij altijd wel even loslaten. Terwijl we hier in Nederland zo gestrest zijn, kunnen we van Gambianen leren hoe je ook gelukkig kunt zijn met kleine dingen en niet te veel moeten of willen.

Trainingen in Gambia

In de nabije toekomst wil ik ook trainingen in Gambia geven die een perfecte combinatie zullen zijn van een stukje ontspanning, training en het helpen op school. Heb je interesse? Mail mij!