Outlook 2019; efficiënt en effectief omgaan met je email en inbox

Krijg je veel email op een dag en heb je een overvolle inbox? Lees je je mails vaak meerdere keren? Ben je dagelijks extra tijd kwijt op zoek naar e-mails? Of heb je weleens te laat actie ondernomen omdat je de betreffende mail niet had gelezen? Zakelijke email dat niet wordt gemanaged en tijdig wordt opgevolgd kost je uiteindelijk klanten. Uit onderzoek is gebleken dat een werknemer gemiddeld een half uur per dag kwijt is aan inefficiënt e-mailgebruik. En je kan zo efficiënt en effectief werken met outlook 2019.  Dus als je hier slim mee omgaat kan het jou en je bedrijf duizenden uren en euro’s per jaar besparen.

Inzicht in orde helpt bedrijven en medewerkers weer efficiënt om te gaan met je email en inbox door het combineren van slimme methoden. Hierdoor ontstaat er weer overzicht in de inbox, je werkzaamheden en je hoofd waardoor je productiever en creatiever kan werken. Worden kosten bespaard en blijven klanten tevreden. En vergeet je nooit meer iets!

Ontdek de mogelijkheden van Outlook 2019

IOutlook biedt vele mogelijkheden waardoor je veel slimmer met je mail kunt omgaan. Maar net als bij alle andere programma’s is het zooooo uitgebreid.

Gelukkig kan Inzicht in orde je hierbij helpen. Zie het als de zogenaamde 80 20 regel ofwel pareto principe. Als je 20% van de slimme zaken in Outlook onder de knie hebt scheelt je dat 80% van je tijd.

 • Denk aan het hebben van: een workflow/ methode aan waardoor de inbox snel en efficiënt gemanaged kan worden en een lege inbox krijgt en behoudt
 • Mails koppelen aan taken en afspraken
 • Slim organiseren/ indelen van de inbox (minimaliseren van het zoeken naar informatie, waar slim bewaren van informatie); een gestructureerde mappenstructuurs
 • Gebruik van shortcuts en sneltoetsen/ knoppen
 • Slim omgaan met Outlook, hoe stuur je een slimme mail
 • Overzicht behouden verstuurde mails/ taken
 • Werken met bericht markeringen,
 • Instellen van regels en waarschuwingen
 • Werken met Taken
 • Werken met de Agenda
 • Snelle stappen instellen

Outlook 2019 cursussen & programma’s

Inzicht in orde kan jouw bedrijf en medewerkers op verschillende manieren trainen op het gebied van slimmer werken en het slim omgaan met Outlook. Via online e-learning programma’s waarbij deelnemers ook online gecoached worden. Uiteraard kan de coaching ook op de eigen locatie plaatsvinden. Maar ook via incompany trainingen. Online en op eigen locatie.

E-learning Outlook 2019

Binnen de IN CONTROL e-learning programma’s zit een uitgebreide module over het slim omgaan met je mail. Het is één van de 5 hoofdmodules. Het is ook mogelijk alleen de module over Outlook te volgen. Dit kan via de cursus Outlook die je helemaal online kunt volgen zelf. 

 

In CONTROL e-learning; volg het e-learning programma met online coaching 

 

Cursus Outlook – e-learning 

 

Incompany Outlook trainingen (online en offline)

Uiteraard is het ook mogelijk om een incompany training te volgen die alleen maar gericht is op Outlook. Online en fysiek

 

Incompany cursus Outlook online

 

Incompany cursus Outlook op locatie