Gratis checklist

Werk jij (te) hard of werk jij smart? Ga ook slimmer werken.

Welke ondernemer wil dat nou niet, slimmer werken? In deze checklist vind je 20 vragen om te achterhalen of jij slimmer je doelen kunt bereiken en tijd, geld en werkstress kan besparen!

Meteen inzicht na het invullen van de checklist

Als ondernemer is je tijd kostbaar. Elke minuut is er één en die wil je zo slim mogelijk invullen. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in waar jij je op moet focussen als jij je doelen slim wilt bereiken. Waardoor je niet tè hard werkt maar slimmer werkt en ook tijd overhoudt om te genieten van de dingen die naast het werk belangrijk voor je zijn. Nadat je de checklist hebt doorlopen, zie je meteen waar de verbeterpunten zitten. Ik kan je helpen om die aan te pakken. Of jij té hard of smart werkt gaan we analyseren aan de hand van onderstaande werkgebieden:

Leer slimmer werken in plaats van harder

Als business coach kan ik je leren om dagelijks minimaal 1 uur aan tijd te besparen. Reken zelf maar even uit hoeveel geld dat is. Je gaat je focussen op hetgeen waar je goed in bent en wat leuk vindt.
Ik geloof niet in meer succes door harder te werken maar in slimmer en efficiënter werken, zodat je meer tijd overhoudt voor innovatie en ontspanning.