Over Eva

Sinds 2011 train ik, Eva Rietbroek, ondernemers en hun medewerkers om slimmer met hun tijd, taken, klanten en processen om te gaan. Om structuur en overzicht aan te brengen binnen bedrijven.

Na ruim 13 jaar als marketeer te hebben gewerkt binnen de zakelijke dienstverlening (Fortis Bank en SNS REAAL) weet ik hoe belangrijk het is om klantgericht te werken en door de ogen van de klant naar je bedrijf te kijken. Maar het belangrijkste is dat je weet waar je naar toe wilt gaan. Wat zijn je doelen (privé en zakelijk) en hoe kan je die nou slim en zonder stress bereiken?

Door het combineren van mijn marketingkennis (kijken door de ogen van de klant) en mijn kennis van time management (slim omgaan met je tijd, taken en processen) help ik ondernemers en hun medewerkers slim hun doelen te bereiken. Meer omzet, meer structuur, minder stress, tevreden klanten én tijd besparen!

 

De rode lijn (achteraf gezien)

Ik ben mijn hele leven al bezig geweest met slim plannen en organiseren om zodoende tijd te besparen. Dat deed ik al (onbewust) op de basisschool door een schema te maken voor de rekenkaarten. En tijdens mijn weekendbaantje bij Jamin door processen in de winkel te optimaliseren. En ook bij het halen van mijn examens in 6 VWO (terwijl ik lang uit de roulatie was door de ziekte van Pfeiffer) en mijn driedaagse werkweek als marketeer bij REAAL (terwijl de andere marketeers vier dagen moesten werken) maakte ik gebruik van mijn talent om slim te plannen en te organiseren.

Slim en zonder stress je doelen bereiken

Zelf beschouwde ik het niet als iets bijzonders. Ik vond het vanzelfsprekend om je doelen te bereiken door slim om te gaan met je tijd en werkzaamheden. Eigenlijk heb ik ook nooit stress ervaren of tijdsdruk gevoeld bij het bereiken van mijn doelen. Maar ik kwam erachter dat dat niet voor iedereen zo gemakkelijk is. En ik gun het iedereen om slim en zonder stress je doelen te bereiken! Dat kan alleen als je ervoor open staat om je gedrag, gewoonten te veranderen. Want Einstein zei het al jaren geleden: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

“Ik geloof dat elke ondernemer en medewerker slimmer, in veel minder tijd en zonder stress, zijn of haar doelen kan bereiken, zowel zakelijk als privé.”