E-learning timemanagement

E-learning timemanagement trainingen en programma’s.

Volg ook online de E-learning timemanagement trainingen van Inzicht in orde. Binnen no time ben je daarna weer IN CONTROL.  Wil je meer controle over je dag, je taken en werkzaamheden. Ben je er klaar mee met steeds andere zaken bezig te zijn dan je gestelde doelen?
Volg dan één van de verschillende e-learning timemanagement programma’s of trainingen van Inzicht in orde. De programma’s kan je heerlijk, in je eigen tempo volgen online via e-learning. Daarnaast krijg je óók nog 1 op 1 coaching.

 

Wanneer zijn de trainingen en programma’s zeker aan te bevelen?

– Als je niet toekomt belangrijke werkzaamheden en doelen
– Wanneer je geen goed overzicht en dus geen grip op je taken
– Structureel te weinig tijd hebt
– Een een overvolle inbox hebt
– Het lastig vindt prioriteiten te stellen
– Meer rust in je hoofd wilt en vaak last hebt van een vol hoofd
– Je vaak wordt afgeleid
– Je je (interne) klanten beter wilt bedienen
– Gewoon slimmer omgaan met je werkzaamheden en sneller je doelen wilt bereiken?
– Je meer winst wil maken
– Je minder last van een hoge werkdruk en werkstress wilt hebben

De trainingen behandelen veel meer dan alleen timemanagement. Waar wil je heen, wat zijn je doelen en hoe kan je die efficiënt en effectief bereiken.  Maar ook, hoe ga slim om met je mail (emailmanagement ) en hoe ga je slim werken met outlook.

De IN CONTROL e-learning timemanagement oplossingen van Inzicht in orde

Er zijn drie producten die online te volgen zijn:

In CONTROL e-learning; volg het e-learning programma met online coaching 

 

IN CONTROL e-learning met online coaching.

Hierbij volgt de deelnemer in eigen tempo de verschillende video’s en opdrachten die in de online omgeving ter beschikking staan.
Tevens kunnen vragen gesteld worden tijdens individuele coachingssessies (online, 4 x 30-45 minuten). Hierbij is een variant voor ondernemers/ leidinggevenden en een variant voor medewerkers

IN CONTROL e-learning met offline coaching. Hierbij is een variant voor ondernemers/ leidinggevenden en een variant voor medewerkers

Hierbij volgt de deelnemer in eigen tempo de verschillende video’s en opdrachten die in de online omgeving ter beschikking staan.
Tevens kunnen vragen gesteld worden tijdens individuele coachingssessies op kantoor (4 x 2 uur). Hierbij is een variant voor ondernemers/ leidinggevenden en een variant voor medewerkers

De incompany timemanagement online training.
Deze incompany training kan snel worden ingepland en kan worden aangepast aan de wensen van jouw organisatie. Waar lopen jouw medewerkers tegenaan? Dat soort zaken worden verweven in de training.