Cursussen

Aanbod Time management cursussen

 

Time management voor Ondernemers en medewerkers: Slimmer werken. Niet harder!

> Voor ondernemers
> Voor werknemers
> In company aanbod

 

Time management voor Outlook: slim omgaan met je email en inbox

> Meer informatie
> In company aanbod

 

Even stilstaan en weer doorgaan: een slimme combinatie van time management & mindfulness

> Meer informatie
> In company aanbod

Cursus time management voor ondernemers en medewerkers

Ben je er klaar mee om, na een dag hard werken, je af te vragen wat je nou eigenlijk gedaan hebt of nog steeds niet je takenlijst afgevinkt te hebben? Dat de mail en het werk zich blijft opstapelen en de onrust in je hoofd alleen maar toeneemt? Verlang je ernaar dat je werk gestructureerd en vlot verloopt, je het gevoel van controle hebt en er rust heerst in je hoofd? Dat je zonder stress je doelen bereikt? Volg een cursus timemanagement en verbaas je over wat er gebeurt.

Cursus timemanagement vanuit de klant

Inzicht in orde biedt ondernemers en hun medewerkers verschillende timemanagement cursussen, die PE-geaccrediteerd zijn door het NIMA. Dat betekent dat het niet alleen slimme trainingen zijn, maar ook dat er belangrijke marketingonderwerpen in zijn verweven. Denken vanuit de klant is iets wat bij elk bedrijf centraal staat of zou moeten staan. De klant merkt het immers meteen wanneer processen niet optimaal verlopen of afspraken niet worden nagekomen. Door timemanagement te benaderen vanuit de belevening van de klant, is dat aspect volledig geborgd.

Cursus timemanagement voor Outlook

Mail is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en ons werk. Als je even niet oplet, stroomt je mailbox vol met belangrijke en ook minder belangrijke berichten. Herken je dit: je krijgt veel email op een dag en je inbox puilt uit? Lees je je mails vaak meerdere keren? Ben je dagelijks extra tijd kwijt op zoek naar e-mails? Of heb je weleens te laat actie ondernomen omdat je een essentiële mail niet had gelezen? Zakelijke email dat niet goed wordt gemanaged en tijdig wordt opgevolgd, kost je uiteindelijk klanten.

Wist je dat een werknemer gemiddeld een half uur per dag kwijt is aan inefficiënt emailgebruik? Voor jou als ondernemer kan dit oplopen tot duizenden uren (lees: euro’s) per jaar.

Inzicht in orde kan jou als ondernemer en je medewerkers leren weer efficiënt om te gaan met email en de inbox. Ik maak daarbij gebruik van verschillende slimme methoden, waaronder Getting Things Done. Hierdoor ontstaat er weer overzicht in de inbox en je werkzaamheden. Je hoofd hoeft minder te onthouden, waardoor je productiever en creatiever kan werken. Het bespaart je kosten en je klanten blijven tevreden.

Werk jij (te) hard of werk jij smart?

20 vragen om te achterhalen of jij slimmer je doelen kunt bereiken en tijd, geld en werkstress kan besparen!
Als ondernemer is je tijd kostbaar. Elke minuut is er één en die wil je zo slim mogelijk invullen. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in waar jij je op moet focussen als jij je doelen slim wilt bereiken. Waardoor je niet tè hard werkt en ook tijd overhoudt om te genieten van de dingen die naast het werk belangrijk voor je zijn. Nadat je de checklist hebt doorlopen, zie je meteen waar de verbeterpunten zitten.