Cursus Mindfulness en Time management

Cursus mindfulness en time management

Wil jij ook gefocust, efficiënter en op een rustige wijze je werk doen? Dan is de cursus Mindfulness en time management “Even stilstaan en weer doorgaan” helemaal iets voor jou. Hier bundelen twee professionals hun kennis en ervaring in één cursus.

In vier uur tijd leer je hoe je meer focus kunt aanbrengen op de dingen die ertoe doen. Hoe je tot betere resultaten komt zonder dat je harder gaat werken. Sterker nog; je krijgt veel meer rust en overzicht in je werk. De cursus mindfulness en time management biedt je praktische kennis en handige trucs. Je kunt er meteen mee aan de slag. Je hebt er zelf snel profijt van. En ook je klanten zullen de effecten van de cursus merken.

“Attendeert je op je eigen valkuilen! Maakt je bewust van je werkdag!” 
“Afwisseling time management en mindfulness is heel fijn”
“De twee thema’s time management en mindfulness/ bewust werken sluiten goed aan!”
“Ik vond de oefeningen heel fijn, concreet en goed toepasbaar” 
“De workshop laat je echt even stilstaan om daarna met de juiste tools en stappen weer door te gaan. Heeft me heel veel inzichten gegeven.”

Het programma van de cursus mindfulness en time management

Het uitgangspunt van het programma is interactiviteit. Je krijgt dus geen onderwijs in uitgebreide theorieën. Maar kennis in hapklare brokken die is onderbouwd met interessante feiten. En daarnaast krijg je tal van praktische oefeningen. Meteen zelf doen en ervaren. Dat is volgens ons de beste manier om iets aan te leren. Hierdoor kan ook snel resultaat worden bereikt.

Onderwerpen die we behandelen en ook oefenen:

 • Hoofd leegmaken: waarom en hoe?
 • Doelen stellen
 • Denken vanuit de klant
 • Aandachttraining
 • Korte “time-out” meditatie
 • Emailmanagement (hoe ga je slim om met je email)
 • Timemanagement (hoe kun je 1 uur per dag besparen)
 • Stressreductie: voor, tijdens en na je werk
 • Plan van aanpak

De meerwaarde van de cursus

Tijdens de cursus zal je de meerwaarde meteen ervaren. De theorie breng je al tijdens de cursus in de praktijk. Daardoor wordt het gemakkelijker om ook daarna je nieuwe vaardigheden voort te zetten.

Wat levert de cursus jou concreet op?

 • Meer tijd ( 1 uur tijdsbesparing per dag), dus ook meer geld
 • Focus en controle op je werk
 • Meer voldoening
 • Minder stress
 • Meer rust in je hoofd
 • Betere teamsfeer (kom dus vooral met je team!)
 • Met als resultaat … een hogere klanttevredenheid.

Data

De cursus wordt alleen incompany gegeven

De prijs is op aanvraag.

De training is bedoeld voor iedereen die gefocust, efficiënter en op een rustige wijze zijn of haar werk wilt doen en minimaal 1 uur per dag aan tijd wil besparen!
De cursus wordt verzorgd door Francien Post, gecertificeerd mindfulnesstrainer MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) en Eva Rietbroek, Business coach voor ondernemers die slimmer en succesvoller willen werken.

 

FRANCIEN POST (Limmen, 1970) is gecertificeerd mindfulnesstrainer MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) via het opleidingsinstituut Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Ze is erkend als mindfulness-trainer categorie 1 door de beroepsvereniging VMBN. Ze geeft mindfulnesstrainingen binnen organisaties, zorginstellingen en op scholen. Daarvoor is ze ruim 12 jaar werkzaam geweest als docent en stagebegeleider op de Hogeschool van Amsterdam. Meer informatie vind je op de website van Mindful Life.
EVA RIETBROEK (Delft, 1975) coacht sinds 2011 bedrijven om slimmer met hun tijd, klanten en processen om te gaan. Ze is ruim 12 jaar als marketeer actief geweest binnen de zakelijke dienstverlening, zoals bij de voormalige FortisBank en SNS REAAL. Ze weet hoe belangrijk het is om klantgericht te werken en door de ogen van de klant naar je bedrijf te kijken. Deze kennis, gecombineerd met opleidingen op het gebied van onder meer organizing, timemanagement en LEAN, zorgen samen voor een klantgerichte en efficiënte aanpak.

Bekijk de andere cursussen

Time management voor Ondernemers: Slimmer werken. Niet harder!

> Open inschrijving
> Individuele training

Time management voor Outlook: slim omgaan met je email en inbox

> Individuele training
> In company training

Even stilstaan en weer doorgaan: een slimme combinatie van time management & mindfulness

> Open inschrijving
> In company training