IN CONTROL online omgeving op de shortlist voor de aNewSpring Awards 2022

Super trots! De inzending voor de online omgeving en learning journey van het IN CONTROL programma heeft de shortlist gehaald en dingt mee naar de aNewSpring Award voor “The most inspiring learning journey”.

In okt 2021 is Inzicht in orde overgegaan naar een nieuwe online omgeving voor het IN CONTROL programma en de e learning Slimmer werken met Outlook. Deze nieuwe omgeving bij aNewSpring biedt de deelnemer maar ook ons als opleider alle tools en mogelijkheden voor een optimale leerervaring.

Uitslag: Helaas is de finale niet bereikt, maar Inzicht in orde is ontzettend trots op de plek op de shortlist.  We gaan met veel energie verder met het optimaliseren van de online omgeving en learning journey voor de deelnemers.

 

anewspring-awards 2022 IN CONTROL programma genomineerd

Wat maakt het IN CONTROL programma onderscheidend?

Het IN CONTROL programma is:

  • Een combinatie van e learning en 1 op 1 begeleiding, online of op locatie.

De deelnemer volgt in eigen tijd en tempo verschillende online modules met video’s en opdrachten. De modules zijn zo opgebouwd dat deelnemers zelf al heel veel tips kunnen implementeren. Tijdens de 1 op 1 begeleiding wordt dieper ingegaan op de zaken waar de deelnemer tegenaan loopt. Daarbij wordt niet alleen aangegeven wat er anders kan maar vooral ook hoe.

Dat kan heel praktisch zijn. Bijvoorbeeld een bepaald proces doorlopen of opstellen, of een checklist, praktijkcases bespreken. Zo is het programma helemaal op de situatie van de deelnemer afgestemd.

  • Bijna alle informatie (van 7 modules) wordt in video’s gepresenteerd en is 1 jaar lang toegankelijk. Door gebruik te maken van  korte, eenvoudige video’s zijn de deelnemers gemotiveerd om ze te bekijken en te implementeren.
  • De namen van de video’s zijn zo gekozen dat ze makkelijk te onthouden zijn (no,no,no,no,no over nee zeggen, be prepared over voorbereiden, focussss lets’s monotask over focussen etc). Veel deelnemers vinden het fijn om de video’s vaker te bekijken. Op deze manier zijn ze ook makkelijk om terug te vinden.
  • Het programma is gebaseerd op een eigen methode; de EEVVAA-methode

De online omgeving van aNewSpring voor een optimale leerbeleving

De online omgeving van aNewSpring brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee zoals:

  • de deelnemer kan zijn of haar eigen voortgang zien
  • de video’s verschijnen na elkaar
  • oefeningen zijn gëintegreerd zodat de kans dat de deelnemer ze ook daadwerkelijk maken wordt vergroot
  • als opleider kan je de vorderingen van de deelnemers monitoren en opdrachten inzien waardoor beter kan worden ingegaan op de persoonlijke situatie van de deelnemer

IN-CONTROL-programma-online-omgeving-anewspring